1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kars36 Spor’un yeni teknik ekibi göreve başladı
Kars36 Spor’un yeni teknik ekibi göreve başladı

Kars36 Spor’un yeni teknik ekibi göreve başladı

Kars36 Spor Teknik Direktör Musa Şener, Kars ve Bölge Futbol menajeri Hakan Karaduman ve 11 yeni futbolcu tesislere gelerek göreve başladılar.

A+A-

Volkan KARABAĞ

Kars36 Spor Kulübü yönetiminin istifasının ardından, Harbiler Taraftar gurubu kurucusu Erkan Aydın “Kars36 Spor sahipsiz değildir” dedi ve kulübün yönetimine talip oldu. 3 Nisan 2021 tarihinde yapılan değişiklikle kulübü devralan Aydın ve yönetimi söz verdikleri gibi bugün Kulübün teknik heyeti ve yeni 11 futbolcu ile Bal Ligine hazırlıklarına başladılar.

Kars Spor tesislerine gelen teknik heyet ve futbolcuları Kulüp Başkanı Aydın ve kulüp yöneticileri karşıladı.

Kars36 Spor Teknik Direktör Musa Şener yaptığı açıklamada; “Bugün Kars36 Spor kulübümüzde görev yapmak üzere geldik. Şuan 15 futbolcu ile anlaşma yaptık tabi yönetim kurulu ve Başkanımız bu futbolcu arkadaşlarımız ile görüşme yapacaklar. Şuanda Kars36 Sporda futbolcu sıkıntısı yok. Ama bu çok ani gelişen bir durum oldu, ama biz buna rağmen Kars36 Spor Futbol takımını çok iyi bir yere gelebilmesi için elimizden gelen her şeyi en iyi şekilde yapacağız. Sezonumuz Kars halkına ve bizlere hayırlı olsun” dedi.

Kars36 Spor Futbol menajeri Hakan Karaduman; “Sayın Başkan Erkan Aydın ve yönetimini canı gönülden tebrik ediyorum. Sıkıntılı bir süreçte bu kulübü devralmış Kars Spor’a mal olmuş insanlar bizde bu dostluktan dolayı buradayız. Ankara, İzmir, İstanbul, Malatya, Elazığ gibi illerimizden karma yaptık. Bu illerimizden seçkin futbolcularımızı Kars’a davet ettik. İnşallah Kars36 Sporu laik olduğu yerde hep birlikte göreceğiz ve İnşallah Kars’ı en iyi şekilde temsil ederiz.” diye konuştu.

Kars36 Spor Kulüp Başkanı Erkan Aydın ise yaptığı açıklamada; “Kars36 Spor Teknik Direktör Musa Şener, Kars ve Bölge Futbol menajeri Hakan Karaduman ve 11 yeni futbolcu bugün tesislerimize geldiler. 16 futbolcumuz ise Kars ilimizden aldık. Bugün itibarıyla kulübümüz hazır bundan sonrası ise artık hedefimiz olan ligde en iyi şekilde mücadelemizi sürdürmek olacaktır” ifadesini kullandı.

Aydın, “Kars36 Spor kulübünün yeni transfer ettiği futbolcularına da sizler bizler hep birlikte bir bütün olmak yolunda bugün burada bulunmaktayız. Sizlerle daha başarılı ve istenilen hedefe birlikte hızlı ve emin adımlarla ilerleyeceğiz. Ben sizlere kulübümüz adına ve Kars halkı adına hoşgeldiniz diyorum”  şeklinde konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.