1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Kars36 Spor tur atladı, taraftarlar sokağa döküldü
Kars36 Spor tur atladı, taraftarlar sokağa döküldü

Kars36 Spor tur atladı, taraftarlar sokağa döküldü

​​​​​​​Ziraat Türkiye Kupası 4. turunda deplasmanda TFF 1. Lig temsilcisi Altınordu'yu 1-0 mağlup eden Bölgesel Amatör Ligi ekibi Kars 36 Spor, adını 5. tura yazdırırken, taraftarlarını sokağa döktü.

A+A-

Ziraat Türkiye Kupası’nda önce deplasmanda güçlü rakibi Balıkesir Baltok’u geçen, ardından İzmir ekibi Altınordu’yu uzatma dakikalarında Sebahattin Genç’in attığı gölle 1-0 mağlup eden Kars36 Spor'da taraftarlar Faikbey Caddesi üzerinde bulunan at heykeli önünde meşaleler yakarak galibiyet sevincini kutladı.

Türkiye’de stadyumu olmayan tek takım olan Kars36 Spor üst üste aldığı galibiyetlerle dikkatleri üzerine çekiyor. Bölgesel Amatör Lig (BAL) Ligi’nde şampiyonluk mücadelesi veren yeşil-beyazlı ekip Ziraat Kupası’nda birbirinden güçlü rakiplerini eleyerek adını 5. tura yazdırdı.

Yetkililerden destek isteyen Kars36 Spor taraftarları biran önce kentte bir stadyum yapılmasını istedi. Galibiyet sevincini kutlayan taraftarlar, “Öncelikle emeği geçen herkesi tebrik ediyoruz. Bizler Kars gibi küçük bir şehirde belki de ulaşılması mümkün olmayan bir başarıya ulaştığımıza inanıyorum. Karsspor 5. turda. Öncelikle Iğdır ile karşılaştık. Sonra Muşspoor, akabinde milyonlarca Euro bütçesi olan Balıkesir ve sonra Altınordu, biz bu süreçte bize destek olan herkese teşekkür etmek istiyoruz. Bununla beraber maalesef ki takımımızın, şehrimizin bir stadı yok. Takdir edersiniz ki 5. tur maçları artık çift turlu maçlar olacak. Yani gelecek takım beklide Süper Lig’den, belki 4 büyüklerden birisi Kars’a gelecek. Ama bizim bunları ağırlayacağımız, taraftarımızla bütünleşebileceğimiz bir stadımız yok. Artık Kars’ın, Kars halkının, Karslı işadamlarının da Kars36 Spor’a desek vermesi gerektiğini düşünüyoruz” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.