1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kars Valisi Türker Öksüz uyardı; Gürültüye karşı duyarlı olalım
Kars Valisi Türker Öksüz uyardı; Gürültüye karşı duyarlı olalım

Kars Valisi Türker Öksüz uyardı; Gürültüye karşı duyarlı olalım

Kars Valisi Türker Öksüz, hafta sonu yapılacak olan Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) için öğrencilere başarılar dileyerek, “Vatandaşlarımız özellikle gürültüye ve herhangi bir dikkat dağıtıcı unsura karşı duyarlı olacaklarına inanıyorum.” dedi.

A+A-

15-16 Haziran 2019 günlerinde gerçekleştirilecek olan Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) tüm yurtta olduğu gibi Kars’ta da yapılacak.

Sınav öncesi bir açıklama yapan Kars Valisi Türker Öksüz, “Hedefledikleri mesleğe ulaşmak, üniversite okumak için azim ve çabayla sınavlara hazırlanan geleceğimizin teminatı olan sevgili gençlerimizin, emeklerinin karşılığını alabilmeleri ve yıllardır edindikleri bilgi ve birikimlerini sınava yansıtarak başarılı olmaları en büyük dileğimizdir.” ifadesini kullandı.

Vali Öksüz, öğrencileri ve aileleri yakından ilgilendiren (YKS) Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nın Kars’ta huzur ve güven içerisinde geçmesi amacıyla Valilik tarafından gerekli tedbirlerin alındığını da sözlerine ekledi.

Vatandaşlara seslenen Vali Öksüz, “Öğrencilerimiz için büyük önem ifade eden bu sınavda vatandaşlarımızın da her zaman olduğu gibi hassasiyetle davranacaklarına, özellikle gürültüye ve herhangi bir dikkat dağıtıcı unsura karşı duyarlı olacaklarına inanıyorum. 15-16 Haziran 2019 tarihlerinde yapılacak olan (YKS) Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na katılacak tüm öğrencilerimize başarılar diliyor, sınavın öğrencilerimize, ailelerine, eğitim camiamıza, ilimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum.” şeklinde konuştu. 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.