1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kars Toplum Gönüllüleri Esin İlkokulunu süsledi
Kars Toplum Gönüllüleri Esin İlkokulunu süsledi

Kars Toplum Gönüllüleri Esin İlkokulunu süsledi

Kars Toplum Gönüllüsü Üniversite öğrencileri bir süreden beri devam eden “ okul yenileme ve eğitici atölyeler “ projesi kapsamında tespit ettikleri ihtiyaç eksiği olan okullar arasında belirledikleri okullara yardım ziyaretleri devam ediyor.

A+A-

Bu projeler kapsamında ziyaret ettikleri okulların eksiklerini ve ihtiyaç sahibi öğrencilere kırtasiye ve giyim ihtiyaçlarını yerel halk ve gönüllülerden topladıkları yadımla gidermeye çalışan Kars Toplum Gönüllüleri bu hafta Kağızman ilçesi Paslı köyünde bulunan Esin İlkokul ve ortaokulunu ziyaret ettiler. İlçe Milli Eğitim Müdürü Taner Aydın’la istişare halinde yürüttükleri yardım kampanyası çerçevesinde okula ve öğrencilere yardımda bulundular.

Yapılan çeşitli çizimlerle okulun duvarlarını süsleyen toplum gönüllüleri “ eğitim atölyeler” de öğrencilerle bileklik dokudular. Öğrencileri üretime teşvik eden gönüllüler öğrencilerle yaptıkları bileklikleri öğrencilere hediye ettiler. Öğrencilerin kırtasiye ihtiyaçlarının da bir nebze karşılandığı ziyaretlerin tespit edilen diğer okullarda da karşılanacağı duyuruldu.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Taner Aydın’ın girişimleri ve bu faaliyette gözlemci olarak görevlendirilen Şube müdürü Mehmet Anayurt ve Gökhan Atmaca’nın katılımıyla gerçekleşen bu proje faaliyetleri öğrenci ve velileri tarafından memnuniyetle karşılandı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.