1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. Kars TKDK, 6’ncı başvuru çağrı ilanına çıktı
Kars TKDK, 6’ncı başvuru çağrı ilanına çıktı

Kars TKDK, 6’ncı başvuru çağrı ilanına çıktı

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Kars İl Koordinatörlüğü “Çiftlik Faaliyetlerinin Çeşitlendirilmesi ve İş Geliştirme” kapsamında üreticilere ve yatırımcılara destek amacıyla IPARD II Programı’nın 6. Başvuru Çağrı İlanına çıktı.

A+A-

Başvuru kabulüne ilişkin çağrı, IPARD Programı 2014-2020 dönemi kapsamında yatırım yapmak isteyen işletmeler tarafından destek almak üzere yapılacak başvuruları kapsıyor.
Faydalanıcılara uygun harcamalar karşılığında sağlanacak olan mali desteğin kaynağı, Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti eş finansmanından oluşturulan IPARD Programı Fonunundan sağlanacak. 
Bu desteğin “Kamu Katkısı” olarak adlandırıldığı ve bu kamu katkısı, program çerçevesinde gerçekleşmiş yatırımlar için geri ödemesiz olarak kullandırılacak.
“Başvuru Çağrı İlanı” kapsamında sadece “Çiftlik Faaliyetlerinin Çeşitlendirilmesi ve İş Geliştirme” tedbiri kapsamında başvurular kabul edilecek.
Başvurular 08.07.2019 tarihi saat 09:00’dan itibaren yatırımın uygulanacağı ilde bulunan Kars TKDK İl Koordinatörlüklerinde kabul edilmeye başlanacak. Online Proje Başvuru Sistemi 20.08.2019 tarihi saat 21:00’da kapatılacak olup, başvuruların son teslim tarihi ise 23.08.2019, saat 18:00 olarak belirlendi.
Son teslim tarihinden sonra yapılacak başvurular ise kabul edilmeyecek.
Altıncı Başvuru Çağrı İlanı kapsamında hazırlanacak başvurularda yatırım süreleri en fazla 18 ay olarak planlanacak. Taksitlendirmenin nasıl yapılacağı ile ilgili bilgiler Başvuru Çağrı Rehberinde yer alacak.
2014-2020 IPARD Programının güncel hali, Bakanlığın (www.tarim.gov.tr) ve Kurumun internet adreslerinden (www.tkdk.gov.tr) temin edilebilecek.

tkdk’dan-60-milyon-avroluk-yeni-hibe-paketi-(1).jpgtkdk’dan-60-milyon-avroluk-yeni-hibe-paketi-(2).jpgtkdk’dan-60-milyon-avroluk-yeni-hibe-paketi-(3).jpgtkdk’dan-60-milyon-avroluk-yeni-hibe-paketi-(5).jpgtkdk’dan-60-milyon-avroluk-yeni-hibe-paketi-(6).jpgtkdk’dan-60-milyon-avroluk-yeni-hibe-paketi-(7).jpgtkdk’dan-60-milyon-avroluk-yeni-hibe-paketi-(8).jpgtkdk’dan-60-milyon-avroluk-yeni-hibe-paketi-(4).jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.