1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kars siyasetinin parlayan yıldızı: AK Parti Kars Milletvekili aday adayı Talip Uzun
Kars siyasetinin parlayan yıldızı: AK Parti Kars Milletvekili aday adayı Talip Uzun

Kars siyasetinin parlayan yıldızı: AK Parti Kars Milletvekili aday adayı Talip Uzun

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı Devlet Denetleme Kurulu Üyesi, Kars’ın sevilen bürokratı Talip Uzun, AK Parti Kars Milletvekilliği aday adayı olduğunu açıkladı.

A+A-

ERCÜMENT DAŞDELEN- KARS MEDYASI

Ayrıca yapılan değerlendirmelerde Talip Uzun’un isminin ön plana çıktığı seçmenler tarafından dile getiriliyor.

Dur durak bilmeden çalıştığını söyleyen vatandaşlar, Talip Uzun’un Serhat şehri Gazi Kars’ta etnik köken üzerinden yapılan siyaseti tarihin derinliklerine gömerek, toplumsal barışın oluşmasına da katkı sağladığını ifade ettiler.

Vatandaşlar Talip Uzun’un, dürüstlüğü, çalışkanlığı, başarısı ve hayırsever kişiliği ile tanındığını, gece gündüz demeden halkın sorunlarına çözüm arayarak ilgilendiğini belirttiler.

Şehit aileleri ve Gaziler başta olmak üzere, Kars’ta ilçe ve köy ziyaretleri, mahalle gezileri, halk toplantıları ile her zaman vatandaşın yanında olan AK Parti Kars Milletvekili aday adayı Talip Uzun, vatandaşların sorun ve talepleriyle de yakından ilgileniyor.

İstenilen saatte kolayca ulaşılabilen AK Parti Kars Milletvekili aday adayı Talip Uzun, Kars siyasetinin parlayan yıldızı olarak değerlendiriliyor.

AK Partinin Ankara, İzmir ve İstanbul’daki bütün hizmetlerinin Kars’a getirilmesindeki her bir çabayı, “ekip ruhu” olarak değerlendiren Talip Uzun, teşkilatın bütün kademelerinde “Hizmet Adamı” olarak değerlendiriliyor.

Vatandaşlar, “Talip Uzun, hiçbir şekilde etnik köken üzerinden siyaset yapmadı. Her etnik kökene eşit mesafede oldu. Kapısı her zaman vatandaşlara açık oldu. Geleni kapıdan çevirmedi. Derdiyle ilgilendi çözüm yolları üretti. Hastası olana destek oldu, cenazesi olanla dertleşti. Allah Talip Uzun’dan razı olsun. Şimdi AK Partiden Milletvekili adaylığına hazırlanıyor bizde vatandaşlar olarak kendisini Milletvekili olarak görmekten mutluluk duyarız” dediler.

AK Parti Kars Milletvekili aday adayı Talip Uzun, “Serhat Şehrimiz Kars için yarın değil hemen şimdi diyerek yola çıkıyoruz. Türkiye Yüzyılı da güneş gibi ilk önce Kars’tan doğacak inşallah” dedi.

AK Parti Kars Milletvekili aday adayı Talip Uzun, “Halkımızın bu teveccühü bizlere enerji veriyor. Bizlerde halkımızın bu teveccühüne layık olmaya gayret gösteriyoruz. Türkiye, Cumhuriyet tarihinin en fazla hizmetini AK Parti sayesinde aldı. Yine Türkiye AK Parti hükümetleri ile gününü kurtaran bir ülke olmaktan çıkarak geleceği planlayan, çevresindeki ülkelerin gündemlerini belirleyen bir ülke konumuna geldi. Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan ile Kars’ın her köşesine en güzel hizmet ve özeni göstereceğiz” diye konuştu.

AK Parti Kars Milletvekili aday adayı Talip Uzun’un sürekli halkın arasında olarak talep ve isteklerini dinlemelerinden memnuniyet duyan vatandaşlar; “Talip Uzun, sadece seçimlerde değil her zaman vatandaşlarla bir araya geliyor. AK Parti halkın teveccühü sayesinde iktidarda kaldı. Kars ve ilçelerine AK Parti hükümetleri sayesinde hizmetler gelmeye başladı. Suyu yolu olmayan köyümüz neredeyse kalmadı. Köylerde ebesiz-hemşiresiz sağlık ocakları ve öğretmensiz okul neredeyse kalmadı. Allah Cumhurbaşkanımızdan, Milletvekillerimizden, İl Başkanımızdan ve ekibinden razı olsun. Talip Uzun her fırsatta il ve ilçelerde ziyaretler gerçekleştirerek vatandaşlarımızın, esnaflarımızın talep ve sorunlarını dinliyor. Genç, çalışkan adayımız Talip Uzun’a teşekkür ediyoruz” diyerek görüşlerini ifade ettiler.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.