1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kars – İstanbul Arası Gönül Köprülü Otomobil Satışı : CANTUĞ Auto
Kars – İstanbul Arası Gönül Köprülü Otomobil Satışı : CANTUĞ Auto

Kars – İstanbul Arası Gönül Köprülü Otomobil Satışı : CANTUĞ Auto

​​​​​​​Karslı hemşehrilerimiz, genç ve girişimci işadamları Tuğrulhan Adıgüzel ve Hüseyin Can Güzel’in İstanbul’da kurmuş oldukları otomobil firması, Kars’tan İstanbul’a, İstanbul’dan Kars’a gönül köprülü otomobil satışı gerçekleştiriyor.

A+A-

Türkiye’nin her yerinden hasarsız, boyasız, düşük kilometre, temiz araç alım satımı yapan CANTUĞ  Auto’ya gerek İstanbul ve gerekse Kars’taki hemşehrilerimiz yoğun ilgi gösteriyor.

İkinci el araç alım satımında güven veren bir firma olan CANTUĞ Auto, Kars’ta otomotiv sektörüne ivme kazandırmak için önümüzdeki günlerde ikinci şubelerini Kars’ta açacaklarını duyurdular.

Kars’ın ve Kars halkının hizmetinde olduklarının altını çizen CANTUĞ Auto, gazetemize şu açıklamayı yaptı : “amacımız otomotiv alanında Kars’ta hemşehrilerimize daha çok yardımcı olmaktır. Neredeyse her hafta Kars’tayız. Alım satımlarımızı da Kars ekonomisini bir nebze de olsa canlandırmak için Kars’tan daha çok yapmaya özen gösteriyoruz. Bu anlamda ilerleyen günlerde CANTUĞ Auto olarak Kars’ta ikinci şubemizi açacağız. Bütün hemşehrilerimize bizlere göstermiş oldukları ilgi ve alakadan dolayı teşekkür eder, en derin saygılarımızı sunarız."

CANTUĞ  Auto İletişim : 0216 313 86 36 – Şirket Mobil : 0541 800 82 36

Adres : Kayışdağı Mahallesi Uslu Caddesi No : 15/A 4. Ataşehir - İSTANBUL

0-043.jpg11-007.jpg222.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.