1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kars İlim Yayma Cemiyeti 2018-2019 dönemi yurt kayıtları başladı
Kars İlim Yayma Cemiyeti 2018-2019 dönemi yurt kayıtları başladı

Kars İlim Yayma Cemiyeti 2018-2019 dönemi yurt kayıtları başladı

​​​​​​​İlim Yayma Cemiyeti Kars Şubesi’ne bağlı olarak faaliyette bulunan Ömer Nasuhi Bilmen Yüksek Öğretim Erkek Öğrenci Yurdu kayıtları başladı.

A+A-

Volkan KARABAĞ

İlim Yayma Cemiyeti Kars Şube Başkanı Ebubekir Keleş, “Kafkas Üniversitesi merkez kampüsünde öğrenim görecek olan tüm erkek öğrencilerimize üniversite eğitimi süresince pratik yaşama rahatlığı sağlayan imkanları, akademik ve sosyal hayatınızı destekleyen faaliyetleriyle sizlere huzurlu, güvenli ve hijyenik bir yurt ortamı sunuyoruz.” dedi.

Yurtlarımızın çok amaçlı olduğunu dile getiren Başkan Keleş, “1951 yılından bugüne tüm ülke genelinde lise ve üniversite öğrencilerine barınma hizmeti vermekte olan İlim Yayma Cemiyeti’nin Kars Şubesi 2007 yılında açılmış,  2018– 2019 öğretim yılında da erkek öğrencilerimize barınma hizmeti vermeye devam etmektedir. İlim Yayma Cemiyeti; Hiçbir siyasi partiye, hiçbir cemaate bağlı olmayan yönü, geniş vizyonu ve misyonu ile gençliğin donanımlı yetişmesine katkı sağlamayı, milli ve manevi değerlere sahip çıkmayı ve nesillere hizmet edebilmeyi gaye edinmiş bir sivil toplum örgütüdür. İlim Yayma Cemiyeti nadide bir kuruluş olarak, toplumun tüm kesimini kucaklamakta ve kamu yararına yaptığı hizmetlerini devam ettirmektedir.” ifadelerini kullandı.

Barınma başvuruları için İlim yayma Cemiyeti Ömer Nasuhi Bilmen Yüksek Öğrenim Erkek Öğrenci Yurt Müdürlüğü ile iletişime geçerek yapılabileceğini söyleyen Başkan Keleş, “Öğrencilerimiz Bülbül Mah.Değirmenyolu Sok. No:4 Merkez/Kars adresinde, 0 474 225 16 10 - 0 506 883 10 31 numaralı telefondan daha detaylı bilgileri öğrenebilirler.” şeklinde konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.