1. HABERLER

  2. TURİZM

  3. Kars Her Yönüyle Tanıtılacak
Kars Her Yönüyle Tanıtılacak

Kars Her Yönüyle Tanıtılacak

6. Turizm Fuarı EMITT’te Her Yönüyle Kars Tanıtılacak

A+A-

EMITT, 10–13 Şubat 2011 tarihleri arasında, TÜYAP Beylikdüzü Fuar ve Kongre Merkezi’nde 10 salonda birden gerçekleşecek. 

Dünyanın en büyük 6. turizm fuarı EMITT’te açılacak olan Kars standında dünyanın dört bir yanından gelen ziyaretçilere Kars her yönüyle tanıtılacak. Kış sporları ve turizmi bakımından Türkiye’nin 1. derece öncelikli 5 merkezinden biri olan Kars, Sarıkamış’a daha fazla turist çekmenin yanı sıra bölgenin diğer kültürel özelliklerine de dikkat çekmek için tanıtım hazırlıklarına devam ediyor. 

EMITT Fuarı’nda Kars standını ziyaret edenleri oldukça renkli etkinlikler bekliyor. Cumhuriyet’in ilk yıllarında şehre ayak basan ulu önder Atatürk karşılanırken ilk defa oynanan “Hoş gelişler ola Mustafa Kemal Paşa” oyunuyla ünlü Kars’ın folklorik özelliklerini yansıtmak üzere Kafkas folklor dansı sergilenecek. Stantta kaşar peyniri, sütü ürünleri ve bal ikram edilerek ziyaretçilere yöresel tatlar tanıtılacak. Bunun yanı sıra Kars Kalesi, Çıldır Gölü, Sarıkamış Kayak Merkezi, kuş cenneti olan Kuyucuk Gölü, Ebu’l-Hasan Harakani Külliyesi de anlatılarak Kars’ın kültürel, tarihi ve doğal güzellikleri ziyaretçilerle paylaşılacak. 

EMITT, 10-13 Şubat 2011 tarihleri arasında, TÜYAP Beylikdüzü Fuar ve Kongre Merkezi’nde 10 salonda birden gerçekleşecek. Ekin ve ITE Group tarafından düzenlenen EMITT’e bölge kalkınma ajanslarının yanı sıra Türkiye’nin belli başlı tüm seyahat acenteleri, tur operatörleri, otelleri, havayolu şirketleri, İl Kültür ve Turizm Müdürlükleri, beldeler ve 60 ülkenin Turizm Bakanlıkları ve temsilcilikleriyle birlikte tur operatörleri, otelleri, havayolu ve kruvaziyer şirketleri ile turizme yönelik ürün ve hizmetleri olan tüm kuruluşlar katılıyor. Tüm Hemşehrilerimizi Beylikdüzü'ne bekliyoruz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.