1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kars Harakani Havalimanı'nda bayram yoğunluğu!
Kars Harakani Havalimanı'nda bayram yoğunluğu!

Kars Harakani Havalimanı'nda bayram yoğunluğu!

Kars Harakani Havalimanı, pandemiden sonra yaklaşan Kurban Bayramı nedeniyle en yoğun günlerinden birini yaşadı. Havalimanında yolcuların rahat ve konforlu seyahati için ise tüm tedbirler alındı.

A+A-

Volkan KARABAĞ

Kurban Bayramı tatilini Kars dışında geçirmek için hava ulaşımını tercih edenler ve tatili memleketi  Kars’ta geçirmek isteyen vatandaşlar, Harakani Havalimanı’nda hareketlilik oluşturdu.

Bu yıl 9 gün olarak belirlenen Kurban Bayramı tatilini Kars dışında geçirmek isteyenler ve tatili memleketi Kars’ta geçirmek isteyen vatandaşlar Harakani Havalimanı’ndaki hareketliliği arttırdı. Sabah saatlerinden itibaren başlayan hareketlilik öğleden sonra da devam etti.

İl dışından Kars’a gelen vatandaşların yakınları pandemi tedbirleri nedeniyle binaya alınmadı ve dışarıda bekledi. Kapıdan valizleriyle çıkan vatandaşlar dışarıda bekleyen yakınlarına sarılarak hasret giderdi. Kars’tan il dışına çıkan yolcular ise güvenlik kontrolünün ardından terminale giriş yaparak, bilet ve valiz işlemleri için iç hat kontuarlarında uzun kuyruklar oluşturdu.

9 günlük bayram tatilinin Cuma gününden başladığını ancak bilet bulmakta zorluk çekerek tatile bugün çıkabildiklerini ifade eden bazı yolcular, “Pandemi tedbirleri azaldı ve 1 yılı aşkındır gidemediğimiz tatile bu bayram gidebiliyoruz. Bilet bulmakta zorluk çektik, Cuma günü tatil başladı ancak biz Pazar gününe bilet bulabildik.” dediler.

İstanbul-Ankara-İzmir olmak üzere bugün Harakani Havalimanına karşılıklı toplam 14 uçuş gerçekleştirildi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.