1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kars Belediyesi iftiharla sunar, sürücüler dikkat!
Kars Belediyesi iftiharla sunar, sürücüler dikkat!

Kars Belediyesi iftiharla sunar, sürücüler dikkat!

Kars Belediyesi kentte bozulan yolları parke taş ile döşüyor. Fakat yapılan yollarda ki açık bırakılan rögar kapakları tehlike saçıyor.

A+A-

Volkan KARABAĞ

Gazetemize gelen çok sayıda şikayete göre; Kars Belediyesi tarafından Yenişehir Mahallesi Kanal Yolu’nda yapılan parke taş çalışması geçtiğimiz aylarda tamamlandı ve trafiğe açıldı. Bölgedeki altyapı çalışmalarının tamamlamadan trafiğe açıldığını ifade eden vatandaşlar bölgedeki yolu kullanan birçok sürücünün zor anlar yaşadığını dile getirdiler. Uzunca bir süredir tamamlanan yolun bu şekilde bırakılması çevrede yaşayan vatandaşlar tarafından tedirginlikle karşılanıyor.

Yetkililerce, bölgede bulunan kanalizasyon kapaklarının yapılmadığı ve yanlarında ki çukurların da kapatılmadığı gözlendi.

Bu durumun olası bir kazaya davetiye çıkarttığını belirten vatandaşlar, “Allah devletimizden razı olsun, yıllardır çamur içerisinde bulunan bölgeye parke taş döşedi. Ancak yarım bırakılan altyapı bizleri sıkıntıya sokuyor. Yapılan yolun üstünden uzunca bir süre geçmesine rağmen bu şekilde bırakıldı. Yetkiler, lütfen sesimizi duysunlar ve biran önce bu sorunumuzu gidersinler.” dediler.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.