1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kars Emniyeti Organize Sanayinin hırsızlarını yakaladı, şahıslar cezaevinde!
Kars Emniyeti Organize Sanayinin hırsızlarını yakaladı, şahıslar cezaevinde!

Kars Emniyeti Organize Sanayinin hırsızlarını yakaladı, şahıslar cezaevinde!

Kars Emniyet Müdürlüğü, Organize Sanayi Sitesinde iş yerlerinden toplam 28 bin 500 TL değerinde sigara çalan Diyarbakırlı hırsızları yakaladı.

A+A-

27/07/2019 ve 08/08/2019 tarihlerinde Kars’ta muhtelif iş yerlerinde meydana gelen 28 bin 500 TL tutarında sigara hırsızlığı ve hırsızlığa teşebbüs olayları ile ilgili Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri çalışmalarını tamamladı.

Hırsızlık ve hırsızlığa teşebbüs olaylarını Diyarbakır’dan Kars’a hırsızlık amacıyla gelen Ü.A ve F.T isimli şüphelilerin gerçekleştirdiği tespit edildi. Şüpheliler çalmış oldukları sigaralar ile birlikte Diyarbakır’a giden otobüste yakalanarak gözaltına alındı.

Şüphelilerden ele geçirilen yaklaşık 11 bin TL değerindeki muhtelif markalarda sigara ve para işyeri sahiplerine teslim edilirken şahıslar emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şüpheliler dün çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Konuyla ilgili olarak Kars Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, “Halkımızın güven ve huzur ortamını yönelik olarak, suç ve suçluyla mücadelemiz demokratik hukuk kurallarından taviz vermeksizin geçmişte olduğu gibi bundan sonrada büyük bir hassasiyetle devam edecektir.” denildi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.