1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kars Çimento Örnek Oluyor
Kars Çimento Örnek Oluyor

Kars Çimento Örnek Oluyor

Kars Çimento İSG İSG Konusunda Örnek Olmaya Devam Ediyor

A+A-

Kars Çimentoda Etiketle, Kilitle, Emniyete al, Dene (EKED) Kampanyası ve ödül töreni yapıldı.

Kars Çimento Fabrikası’nda İş Sağlığı ve Güvenliği Mevzuatı çerçevesinde tehlikeli enerjinin kontrolünü daha etkin hale getirmek amacıyla geliştirilen Etiketle, Kilitle, Emniyete al, Dene aşamalarından oluşan mevcut EKED sisteminin geliştirilmesi, şahsi güvenlik anahtar kullanımının sağlanarak OSHA’ ya uyumlu hale getirilmesi kapsamında, Çimentaş Grup İş Sağlığı ve Güvenliği Müdürü Gökhan Güzel’in organizasyonu ile Yankı Eğitim ve Danışmalık Hizmetleri firması ile Çimentaş Grubu genelinde bir çalışma başlatıldı.

Bu konudaki ilgili Yetkilendirme ve Bilgilendirme eğitimleri de 29-30.06/01.07.2015 tarihlerinde Kars Çimento Fabrikası’nda Yankı Eğitim ve Danışmalık Hizmetleri firması Genel Müdürü Alpaslan Yılmaz tarafından gerçekleştirildi.

EKED kampanyasının 01-31 Ağustos 2015 tarihinde 1 (bir) ay süreyle yapılmasına karar verilmiş olup; 27 Ağustos 2015 tarihinde de kampanya töreninin yapılması planlanmıştır.

Bu kampanya için Yankı Eğitim ve Danışmalık Hizmetleri firması Genel Müdürü Alpaslan YILMAZ tarafından EKED formlarının arkasındaki soruların doğru cevapları incelenmiş ve 75 adet doğru EKED kartı EKED kutusunda muhafaza edildi.

Fabrika Müdürü Yasin Sarıçamlık’ın açılış konuşmasıyla başlayan bu kampanya gününde, ayrıca Üretim Müdürü Selahattin Çelik, Bakım Müdürü Taner Erdağ, Çevre ve İş Sağlığı Güvenliği Şefi Betül Taşdemir ve Sendika Temsilcisi Yusuf Erdoğdu tarafından kilitli olan EKED kutusu tüm çalışanların huzurunda açılarak çekiliş yapıldı.

Bu çekiliş sonrasında, Fizik Laborantı Murat Haman ile Enerji&Otomasyon Mühendisi İsmail Ertek Samsung Galaxy Tablet ödülü almaya hak kazandı.

Kura çekiminde kazanan çalışanlara tablet ödülleri Çevre ve İş Sağlığı Güvenliği Şefi Betül Taşdemir ile Sendika Temsilcisi Yusuf Erdoğdu tarafından takdim edilmiş olup; merasim sonrasında da toplu hatıra fotoğrafları çektirildi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.