1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kars Çelik Başarı Koleji’nin Sarıkamış Şehitleri’ni anma programı büyük beğeni topladı
Kars Çelik Başarı Koleji’nin Sarıkamış Şehitleri’ni anma programı büyük beğeni topladı

Kars Çelik Başarı Koleji’nin Sarıkamış Şehitleri’ni anma programı büyük beğeni topladı

​​​​​​​Kars Özel Çelik Başarı Koleji tarafından “Sarıkamış Şehitleri”ni anma programı düzenlendi.

A+A-

Kars İl Kültür Müdürlüğü Konferans Salonu’nda düzenlenen program, aziz şehitlerimiz anısına saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başladı.

Kars Özel Çelik Başarı Koleji Müdürü Süreyya Yılmaz'ın açılış konuşmasının ardından, okul kurucularından ve aynı zamanda tarih öğretmeni olan Aziz Yıldırım'ın günün anlam ve önemini belirten konuşmasıyla devam etti.

Müzik Öğretmeni Erdinç Gören'in hazırlamış olduğu Çelik Başarı Koleji öğrencilerinden oluşan koro, Sarıkamış kahramanlık türküleriyle izleyicileri mest etti.

Okul öğretmenlerinden ; Esra Değer Alkan, Sibel Şahin ve Dilan Erginayın hazırladığı “Kafkas Cephesi Sarıkamış Harekâtı” konulu tiyatro gösterisi geceye damgasını vurarak salonda duygu dolu anların yaşanmasına sebep oldu.

Salonun tamamen dolu olduğu programda, öğrencilerin sahne performansı da büyük beğeni topladı.

Resim öğretmeni Yaren Bezek ve öğrencilerin “Sarıkamış” konulu hazırladıkları resim sergisi de geceye ayrı bir renk kattı.

Programın finalinde ise davetliler arasında bulunan Kars 14. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Hakan Tunç’a öğrenciler tarafından şanlı Türk Bayrağımız takdim edildi.

Şanlı bayrağımızı öperek teslim alan Tuğgeneral Hakan Tunç, öğrencileri ve okul yönetimini tebrik etti.

Kars Özel Çelik Başarı Koleji tarafından “Sarıkamış Şehitleri”ni anma programında teknik, müzik, resim, kostüm ve seslendirme alanlarında emeği geçen öğretmenlerden ; Erdinç Gören, Esra Değer Alkan, Yaren Bezek, Arzu Yıldırım, Sibel Şahin, Dilan Erginay, Erdi Akbulut, Kezban Akıncı, Turgay Taşdelen ve Onur Tokmak’a protokol tarafından çiçek takdimi ile gece son buldu.

a1111.jpga222-001.jpga3333.jpga4444-001.jpga555.jpga6666.jpga777.jpga8888.jpga1000.jpgaaaaaaaaaaaaaaaaaa.jpga111.jpga12222.jpga1333.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.