1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kars Belediyesi, maske ve sosyal mesafe denetimi yaptı
Kars Belediyesi, maske ve sosyal mesafe denetimi yaptı

Kars Belediyesi, maske ve sosyal mesafe denetimi yaptı

Kars Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri Başkan Yardımcısı Muazzez Çağrıtekinci’nin de katılımıyla şehir merkezinde sosyal mesafe ve maske konularında vatandaşlara ile esnafa uyarılarda bulundu.

A+A-

Kars Belediyesi’nin Covid-19’un ilk görüldüğü günlerden itibaren gerçekleştirdiği dezenfeksiyon çalışmaları yanında Zabıta denetimleri de aralıksız sürdürülüyor. Özellikle kent merkezinde satış yapan esnaf ve işletmelere yönelik bilgilendirme broşür -afiş dağıtımı yapılırken sık sık da maskesiz dolaşan vatandaşlara maske dağıtımı gerçekleştiriliyor.

Belediye Başkan Yardımcısı Muazzez Çağrıtekinci de bugün Belediye Zabıta ekipleri ile birlikte çıktığı denetimde maskesiz vatandaşları hem sosyal mesafe gerekliliği konusunda uyardı hem de Zabıta tarafından maskesiz vatandaşlara maske dağıtıldı.

kars-belediyesi,-maske-ve-sosyal-mesafe-denetimi-yapti-(1).jpgkars-belediyesi,-maske-ve-sosyal-mesafe-denetimi-yapti-(2).jpgkars-belediyesi,-maske-ve-sosyal-mesafe-denetimi-yapti-(3).jpgkars-belediyesi,-maske-ve-sosyal-mesafe-denetimi-yapti-(4).jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.