1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kars Belediyesi Kütüphanesi açıldı
Kars Belediyesi Kütüphanesi açıldı

Kars Belediyesi Kütüphanesi açıldı

Yaklaşık 3 bin 500 farklı kategorilerde kitabın olduğu Kars Belediyesi Kütüphanesi açıldı.

A+A-

Geçtiğimiz aylarda Kars Belediyesi’nin duyurusunu yaptığı bağış kampanyası ile; Türkiye’nin her yerinden kitap göndererek destekte bulunan yayınevleri ve vatandaşlar sayesinde Belediyenin ana hizmet binasında Kütüphane oluşturularak Kars halkının hizmetine açıldı.

Kars Belediyesi Kütüphanesi açılışı; Belediye Başkan Vekili Şevin Alaca, Başkan Yardımcıları Muazzez Çağrıtekinci ve Nilgün Sevdiren ile Belediye personelinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Yaklaşık 3 bin 500 farklı kategorilerde kitaplar olduğu Belediye Kütüphanesinde, vatandaşların kitaplardan istedikleri zaman ödünç alarak faydalanabilmeleri ve okumaları istendi.

Alaca açılışta yaptığı konuşmada, Kütüphane açılması için başlattıkları kampanyaya sessiz kalmayarak destek veren vatandaşlara ve yayınevlerine teşekkür ederek; çalışmalarını yürüttükleri “Kars Mahalle Kütüphaneleri” projesine de kitap severlerden bağış konusunda destek istedi.

Her mahalleye bir kütüphane projesi kapsamında kitap göndermek isteyen destekçiler için adres veren Alaca, “Destekçilerimiz kitaplarını Yusufpaşa Mah. Prof. Dr. Metin Sözen Cad. No:19 Merkez/ KARS Kars Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Telefon: 0474 223 21 50-54 (Dahili 3118) adresine gönderebilirler.” dedi.

kars-belediyesi-kutuphanesi-acildi-(1).jpgkars-belediyesi-kutuphanesi-acildi-(6).jpgkars-belediyesi-kutuphanesi-acildi-(3).jpgkars-belediyesi-kutuphanesi-acildi-(7).jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.