1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kars Belediyesi, Kayyum dönemi Sosyal ve Kültürel Çalışmaları Açıkladı...
Kars Belediyesi, Kayyum dönemi Sosyal ve Kültürel Çalışmaları Açıkladı...

Kars Belediyesi, Kayyum dönemi Sosyal ve Kültürel Çalışmaları Açıkladı...

Kars Belediyesi, Kayyum dönemi Sosyal ve Kültürel Çalışmaları Açıkladı...

A+A-

Kars Belediyesi’nden yapılan açıklama şöyle :

Görevi devraldığımız Ekim 2020 tarihinden itibaren şehrimizin uzun yıllar ihmal edilen yol, kaldırım, içme suyu, kanalizasyon gibi temel belediyecilik hizmetleri başta olmak üzere temizlik,  ulaşım, aydınlatma, araç envanter, sağlık, park bahçe, sosyal yardımlar ile sosyal ve kültürel etkinlikler gibi bir çok alanda çalışma ve projeler hazırlayarak Gazi Kars’ımızı hak ettiği noktaya taşımak için var gücümüzle çalıştık.

Sosyal ve Kültürel Çalışmalarımız

Görevi devraldığımız Ekim 2020 tarihinden itibaren şehrimizin sosyal ve kültürel hayatına katkıda bulunmak amacıyla düzenlediğimiz konserler, şenlikler, festivaller, tiyatrolar, gösteriler, kongreler, sergiler, eğlenceler, sportif faaliyetler ve meslek edindirme kurslarımızla halkımızla bir ve beraber olduk.

Sosyal ve kültürel çalışmalarımız kapsamında özellikle üniversiteye hazırlanan öğrencilerimizin istifade ettiği her yaştan vatandaşlarımızın kaliteli vakit geçirdiği, ücretsiz ikramlık ve internet bağlantısı bulunan Cumhuriyet ve Örnek Millet Kıraathaneleri ile Aynalı Köşk Kültür Sanat Merkezi ve Bilgi Evi’ni vatandaşlarımızın hizmetine sunduk.

Yine şehrimizin kültürel ve sanatsal kimliğine değer katmak, başta çocuk ve gençlerimiz olmak üzere vatandaşlarımızı kültürel ve sanatsal etkinliklere yönlendirmek amacıyla “Kars Belediyesi Tiyatro Topluluğu” nu hayata geçirdik.

Tiyatro topluluğumuz "Kars'ın Çocukları Karslılara Oynuyor" sloganı ile kısa sürede Kars Merkez ve ilçelerinde 23 oyun sahneleyerek binlerce çocuk ve vatandaşlarımızla bir araya geldi.

Yine görev süremiz içerisinde Kültür – Sanat ve Meslek Edindirme faaliyetleri kapsamında 14 Kurs açılmış olup 391 kursiyerimiz kursları başarıyla tamamlamıştır.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.