1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. CHP Genel Başkan Yardımcısı Erhan Adem, Dindar Gültekin’e destek için Kars'ta...
CHP Genel Başkan Yardımcısı Erhan Adem, Dindar Gültekin’e destek için Kars'ta...

CHP Genel Başkan Yardımcısı Erhan Adem, Dindar Gültekin’e destek için Kars'ta...

​​​​​​​Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Erhan Adem, Kars Belediye Başkan Adayı Dindar Gültekin’e destek için Kars'a geldi.

A+A-

Partililer tarafından karşılanan CHP Genel Başkan Yardımcısı Erhan Adem, İl Başkanı Onur Uludaşdemir’den seçim çalışmaları ile ilgili bilgiler aldı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kars Belediye Başkan Adayı Dündar Gültekin’e ve ilçe belediye başkan adaylarına destek için Kars’a gelen Genel Başkan Yardımcısı Erhan Adem, Kars merkezde ve ilçelerde güçlü bir Cumhuriyet Halk Partisi gördüğünü söyledi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Erhan Adem, CHP Kars Milletvekili Av. İnan Akgün Alp, Parti Meclisi Üyesi Uğurcan İrak, İl Başkanı Onur Uludaşdemir, parti belediye meclis üyeleri adayları da esnaf ziyareti yaparak, CHP Kars Belediye Başkan Adayı Dündar Gültekin’e destek istedi.

CHP Kars Belediye Başkan Adayı Dündar Gültekin, seçimlerin mutlak galibinin Cumhuriyet Halk Partisi olacağının altını çizdi.

a1-283.jpga2-246.jpga3-221.jpga4-131.jpga5-060.jpga6-048.jpga7-034.jpga8-020.jpga9-011.jpga10-010.jpga11-047.jpga12-009.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.