1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kars Belediye Başkanı Ayhan Bilgen, ifadeye çağrıldı!
Kars Belediye Başkanı Ayhan Bilgen, ifadeye çağrıldı!

Kars Belediye Başkanı Ayhan Bilgen, ifadeye çağrıldı!

Kars Belediye Başkanı Ayhan Bilgen, “Hakkımda "silahlı örgüt kurmak ve yönetmek" iddiasıyla yeni bir dosya hazırlığını duyuyorum” dedi.

A+A-

HDP’li Diyarbakır, Mardin ve Van Büyükşehir Belediyelerine yönelik kayyum atamalarının ardından Kars Belediye Başkanı Ayhan Bilgen, Kars Cumhuriyet Başsavcılığı’nca ifadeye çağrıldı.

Bilgen Twitter hesabından “Eğer Kars’a da kayyım atamayı düşünürlerse yıllardır şehri soymalarına göz yumulan isimleri tavsiye ederim” mesajını paylaştı. Bilgen ayrıca mesajında “Hakkımda "silahlı örgüt kurmak ve yönetmek" iddiasıyla yeni bir dosya hazırlığını duyuyor onlara da "kısa çöp uzun çöpten hakkını alacak mutlaka" parçasını armağan ediyorum!” ifadesini kullandı.

Bilgen’in mesajı şöyle:

“Eğer Kars'a da kayyım atamayı düşünürlerse yıllardır şehri soymalarına göz yumulan isimleri tavsiye ederim. Hem bir bürokrat alacaklılarla uğraşmamış olur hem hırsızlar 900 personeli naylon ihalelerle falan meşgul etmeden cebini doğrudan doldurur! Hakkımda "silahlı örgüt kurmak ve yönetmek" iddiasıyla yeni bir dosya hazırlığını duyuyor onlara da "kısa çöp uzun çöpten hakkını alacak mutlaka" parçasını armağan ediyorum!”

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.