1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. 18 İmar uygulaması Tapu Müdürlüğü'ne takıldı
18 İmar uygulaması Tapu Müdürlüğü'ne takıldı

18 İmar uygulaması Tapu Müdürlüğü'ne takıldı

Kars’ta bir çok arsa sahibinin yıllardır beklediği 18 imar uygulaması Kars Belediyesi tarafından onaylanmasına rağmen, Kars Tapu Müdürlüğü'nde askıya alındı.

A+A-

Yıllardır yılan hikayesine dönen ve belediye eski yönetimi tarafından beş yıldır başlatılan ancak bir türlü bitirilmeyen 18 imar uygulaması mevcut belediye tarafından tamamlanarak Kars Tapu Müdürlüğü'ne gönderildi. Kars belediye sınırları içerisinde arsası bulunan yüzlerce vatandaşın 18 imar uygulamasını bekledikleri süreçte yaşadıkları mağduriyet yetmezmiş gibi bir darbede Kars Tapu Müdürlüğü'nden yediler.

Kars Tapu Müdürlüğü'ne gönderilen 18 imar uygulaması Kars Tapu müdürünün tayininin çıkması, kurumda personel yetersizliği gibi bahanelerle gönderilen dosyalar rafa kaldırıldığı öğrenildi. Anlaşılan o ki 5 yıl belediyede bekleyen 18 imar uygulaması 5 yılda Tapu Müdürlüğü'nde bekleyecek gibi.

Umarız bu olumsuzluğun ortadan kaldırılması için Kars Valiliği ve Tapu İl Müdürlüğü gerekli hassasiyeti gösterir ve mağdur olan vatandaşların mağduriyetlerini giderir.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.