1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kanaladaki boğanın can pazarı
Kanaladaki boğanın can pazarı

Kanaladaki boğanın can pazarı

Kars’ta Subatan Mahallesi tren hattı mevkiinde kanala düşen boğa saatlerce kurtarılmayı bekledi. Bir kadını da yaralayarak hastanelik eden boğa, kanaldan kesilerek çıkarıldı.

A+A-

Digor’dan satın alınan boğa Kars’a getirdi. Azgın boğa, başına çuval geçirilmeden araçtan indirilince sağa-sola saldırmaya başladı. Bir kadını da yaralayan boğa daha sonra DSİ’ye ait su kanalına düştü. Kanala düşen azgın boğa adeta çılgına dönerken sahipleri ise önce itfaiyeye daha sonrada polisi aradılar. Bunun üzerine her zaman olduğu gibi olay terine ilk olarak polisler geldi. Kanal içerisinde kurtarılmayı bekleyen boğa ise çevredeki vatandaşların ve köpeklerin havlamaları ile adeta çılgına döndü.

 

Boğanın sağ olarak çıkarılmasını isteyen sahipleri olay yerine geç gelen itfaiye ekiplerine tepki gösterdiler. Kanalın etrafında binaların olması nedeniyle kanal kenarına araçların yanaşamaması sıkıntıyı artırdı. Bir yandan da kanalın çevreye yaydığı pis kokular görevlileri ve vatandaşları olumsuz etkiledi.

 

İtfaiye ekipleri kızgın boğayı kanal içerisinde çıkaramayacaklarına karar verince belediyenin veterinerini arayarak boğanın iğneyle uyuşturulmasını istediler. Bu defa da veteriner hekimin telefonu kapalı olduğu için bir türlü kendisine ulaşamadılar.

 

Bunun üzerine boğanın sağ çıkarılmasından umudu kesen sahipleri boğanın kesilmesini istediler ve bir kasap çağırdılar. Kanaldaki boğanın boynu iple bağlandı ve kasaplar aşağı inerek boğayı kestiler.

 

Kanalda kesilen boğa daha sonra Belediyenin kepçesiyle çıkarıldı.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.