1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kalıcı İşler Peşindeyiz
Kalıcı İşler Peşindeyiz

Kalıcı İşler Peşindeyiz

Başkan Bozkuş : “Tekrar Seçilmeme Gibi Bir Derdimiz Yok, Göz Boyamak İçin Değil, Kalıcı İşler Yapma Peşindeyiz”

A+A-

Kars Belediye Başkanlığı içme suyu şebekesi tamamlanan caddelerde yol yapım çalışmalarına başladı.

 

Şehrin birçok bölgesinde aynı anda sürdürülen çalışmalar Karslıları son derece memnun ediyor.

 

Kars tarihinde ilk kez bu kadar çok yönlü çalışma yapılan kentte Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, çalışmaları titizlikle takip ediyor.

 

Faikbey, Atatürk, Kazımpaşa ve Halitpaşa caddelerinde aynı anda devam eden yol yapımı çalışmaları hızlı bir şekilde ilerliyor. Yapılan çalışmaları takip eden vatandaşlar, Başkan Bozkuş’un yaptığı çalışmalardan mutluluk duyduklarını dile getiriyorlar.

 

BİZİM TEKRAR ŞEÇİLMEME GİBİ BİR DERDİMİZ YOK

 

Kars Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, göreve hizmet etmek için talip olunduğunu ve öncelikli işlerinin başında Kars’ı modern şehirlerle aynı duruma getirmek olduğunu kaydetti. Başkan Nevzat Bozkuş; “Biz ekip olarak göreve geldik. Göreve gelirken de işimizin çok zor olduğunu biliyorduk. Hiçbir zaman bir şeylerin arkasına sığınmadık. Belediyeyi aldığımızda durumu neydi. Şimdi durumu ne bunu herkes çok iyi biliyor. Öncelikli işlerimizin başında da personelimizin alacakları ödemek vardı. Biz çok şükür personelimizin alacaklarını ödedik. Bizlerin eline bakan personelimizin maaşlarının ödenmemesi söz konusu olamazdı. Maaşını almayan personelden de idarecinin verim beklemesi yanlış olurdu. Biz bunu çözdük. Ve personelimiz canı gönülden birbiriyle yarışırcasına çalışmalarını yapıyor. Biz ekip olarak bu şehri modern, çağdaş şehirlerarasında yer alması için çalışmalarımızı yapıyoruz. Bizim tekrar seçilme veya seçilmeme gibi bir endişemiz yok. Biz çalışalım kadirşinas Kars halkı gereğini yapar” dedi.

 

Kars Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, halkın herkesi yaptığı işlerle, çalışmaları ile değerlendirdiğini, bununda geçmişte örneklerini gördüklerini söyledi.

 

Bozkuş; “Kalıcı olmak, yapılacak kalıcı işlerle olur. Biz işlerimiz yap-boz metoduyla yapmıyoruz. Öyle yapmış olsaydık. Bu kadar masraf etmezdik. Şimdi bütün işlerimizi bitirmiş makamımızda oturuyor olurduk. Ama biz halkın içine çıkmaya, halkın sesine kulak vermeye ve çalışmalarımızı da onların önerilerini dinleyerek devam ediyoruz. Yapılan işlerin birçoğu bu yıl bitirilecek. Ufak tefek işlerimiz önümüzdeki yıla sarkacak. Ama öncelikle önümüzdeki yıl ilk yapacağımız iş asfalt olacak. Biz göz boyamak için iş yapmıyoruz. Göz boyamak süslü göstermek için cila yapanların sonunun hüsran olduğunu, gözyaşı olduğunu ben ve ekibim çok iyi biliyor. Bunun için biz işlerimiz göz boyamak için değil. Kalıcı olmak için yapıyoruz. Belediyenin boşa harcayacak parası yok” diye konuştu.

 

Belediye tarafından yol çalışmaları şehrin en kalabalık caddelerinde devam ediyor. Belediye Başkan yardımcıları yapılan çalışmaları zaman zaman yerinde inceliyor. Çalışmalar gece geç saatlere kadar sürüyor. Belediyenin yol yapım çalımlarının yanı sıra KARGAZ’ın doğal gaz çalışmaları ve Telekom’un hat ve TEDAŞ’ın elektrik hattı çalışmaları aynı şekilde yürütülüyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.