1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kağızman’da koronavirüs denetimi yapıldı
Kağızman’da koronavirüs denetimi yapıldı

Kağızman’da koronavirüs denetimi yapıldı

İçişleri Bakanlığı’nın talimatıyla Türkiye genelinde "Sağlık İçin Hepimiz İçin" sloganıyla gerçekleştirilen koronavirüs tedbirlerine yönelik denetimler kapsamında Kağızman’da da denetimler gerçekleşti.

A+A-

Kağızman Kaymakamı İshak Çınar, Belediye Başkanı Nevzat Yıldız, kurum müdürleri ve genel kolluk birimlerinin de katılımıyla gerçekleştirilen denetimde market, lokanta, pazar yerleri ve gıda üzerine üretim yapan imalathaneler başta olmak üzere birçok iş yeri ve vatandaşların toplu kullanım alanları incelendi.

Denetimlerde Kağızman Kaymakamı İshak Çınar tarafından vatandaşlar ve esnaflar sosyal mesafe kurallarına uymaları ile maske takmaları yönünde uyarıldı.

Kaymakam Çınar, denetimlerle ilgili yaptığı açıklamada, "Bugün İçişleri Bakanımızın talimatları doğrultusunda bütün Türkiye’de olduğu gibi ilçemizde geniş çaplı denetim yapıyoruz. Bütün gün sürecek olan denetimlerde tabiki de amacımız ceza kesmek değil öncelikle vatandaşlarımızı maske, mesafe, hijyen ve temizlik konularında uyarmak bu hassasiyeti diri tutmak. Unutmayalım ki salgın tüm hızıyla devam ediyor. Önlemlerimizi geçen haftalarda olduğu gibi tüm hassasiyetimizle sürdürelim. Sağlık Bakanlığı’nın uyarılarına harfiyen uyalım. Maskesiz sokağa çıkmanın yasak olduğunu unutmayalım." dedi.

kagizman’da-koronavirus-denetimi-yapildi-(1).jpgkagizman’da-koronavirus-denetimi-yapildi-(2).jpgkagizman’da-koronavirus-denetimi-yapildi-(3).jpgkagizman’da-koronavirus-denetimi-yapildi-(4).jpgkagizman’da-koronavirus-denetimi-yapildi-(5).jpgkagizman’da-koronavirus-denetimi-yapildi-(6).jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.