1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kafkas Üniversitesinin deprem bölgelerine yardımları devam ediyor
Kafkas Üniversitesinin deprem bölgelerine yardımları devam ediyor

Kafkas Üniversitesinin deprem bölgelerine yardımları devam ediyor

Merkez üssü Kahramanmaraş olan, 11 ilde hissedilen 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremlerin ve sel felaketinin yaralarını sarmak için Kars’ta, kamu kurum ve kuruluşları, vatandaşlar ile Sivil Toplum Kuruluşları tüm imkânlarını seferber ediyor.

A+A-

Kafkas Üniversitesi Rektör Prof. Dr. Hüsnü Kapu’nun öncülüğünde deprem bölgesine yönelik yardımlarına devam ediyor.

Kafkas Üniversitesi asrın felaketinin yaşandığı deprem bölgesinde bir taraftan yardım faaliyetlerini sürdürürken, bir taraftan da ihtiyaç duyulan malzemelerin tespiti ve temini konusunda yoğun gayret gösteriyor.

Kafkas Üniversitesi, depremin ilk günü itibariyle hemen organize olup, akademik, idari personel ve öğrencileriyle tam bir seferberlik başlatarak, depremden etkilenen illere sahurluk ve hijyen malzemelerinden oluşan 1000 adet koliyi de Hatay’a ulaştırdı.

YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar’ın Hatay’da düzenlediği toplantılara da katılan KAÜ Rektörü Prof. Dr. Hüsnü Kapu, “Kafkas Üniversitesi ailesi olarak, deprem bölgesine yardımlarımız devam edecek” dedi.

KAÜ Rektörü Prof.Dr. Hüsnü Kapu’nun gerçekleştirdiği yardım ziyaretinde kendisine, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Levent Gelibolu ve Sarıkamış Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Mehmet Emin Karabayır eşlik etti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.