1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Ankara’da siyasetin parlayan yıldızı: İYİ Parti Ankara Milletvekili A. Adayı Dr. Erdoğan Yıldırım
Ankara’da siyasetin parlayan yıldızı: İYİ Parti Ankara Milletvekili A. Adayı Dr. Erdoğan Yıldırım

Ankara’da siyasetin parlayan yıldızı: İYİ Parti Ankara Milletvekili A. Adayı Dr. Erdoğan Yıldırım

Kars-Ardahan-Iğdır Dernekler Federasyonu Genel Başkanı sevilen, saygın iş adamı, eğitimi, liyakati, donanımı, çevresi ve vizyonu ile İYİ Parti Ankara 2’nci Bölge Milletvekili A. Adayı Dr. Erdoğan Yıldırım, her kesimden teveccüh ve ilgi görüyor.

A+A-

Ayrıca yapılan değerlendirmelerde İYİ Parti Orta Doğu Politikaları Başkan Yardımcısı Dr. Erdoğan Yıldırım’ın aday adaylığı Ankara İl ve tüm İlçe Parti teşkilatları tarafından memnuniyetle karşılandı.

İYİ Parti Orta Doğu Politikaları Başkan Yardımcısı Dr. Erdoğan Yıldırım’ın isminin İYİ Partide en dikkat çekici aday olarak ön plana çıktığı dile getiriliyor.

Yıldırım, yapılan temayül yoklamasında ise bin 56 oy aldı.

Dr. Erdoğan Yıldırım’ın dur durak bilmeden çalıştığını söyleyen vatandaşlar, Ankara’da etnik köken üzerinden yapılan siyaseti tarihin derinliklerine gömerek, toplumsal barışın oluşmasına da katkı sağladığını ifade ettiler.

Vatandaşlar, İYİ Parti Ankara 2’nci Bölge Milletvekili A. Adayı Dr. Erdoğan Yıldırım’ın, dürüstlüğü, çalışkanlığı, başarısı ve hayırsever kişiliği ile tanındığını, gece gündüz demeden halkın sorunlarına çözüm arayarak ilgilendiğini belirttiler.

Şehit aileleri ve Gaziler başta olmak üzere, her zaman vatandaşın yanında olan İYİ Parti Ankara Milletvekili A. Adayı Dr. Erdoğan Yıldırım, vatandaşların sorun ve talepleriyle de yakından ilgileniyor.

İstenilen saatte kolayca ulaşılabilen İYİ Parti Ankara Milletvekili A. Adayı Dr. Erdoğan Yıldırım, Ankara’da siyasetin parlayan yıldızı olarak değerlendiriliyor.

Vatandaşlar, “Dr. Erdoğan Yıldırım, hiçbir şekilde etnik köken üzerinden siyaset yapmadı. Her etnik kökene eşit mesafede oldu. Kapısı her zaman vatandaşlara açık oldu. Geleni kapıdan çevirmedi. Derdiyle ilgilendi çözüm yolları üretti. Hastası olana destek oldu, cenazesi olanla dertleşti. Allah Erdoğan Yıldırım’dan razı olsun. Şimdi İYİ Partiden Ankara Milletvekili adaylığına hazırlanıyor bizde vatandaşlar olarak kendisini Milletvekili olarak görmekten mutluluk duyarız” dediler.

İYİ Parti Ankara Milletvekili aday adayı Erdoğan Yıldırım; "Milletimizin sesini yüce Meclise taşımak için önce dualarınızı sonrada desteklerinizi bekliyorum" dedi.

İYİ Parti Ankara Milletvekili aday adayı Dr. Erdoğan Yıldırım, “Halkımızın bu teveccühü bizlere enerji veriyor. Bizlerde halkımızın bu teveccühüne layık olmaya gayret gösteriyoruz” diye konuştu.

İYİ Parti Ankara Milletvekili aday adayı Dr. Erdoğan Yıldırım’ın sürekli halkın arasında olarak talep ve isteklerini dinlemelerinden memnuniyet duyan vatandaşlar; “Dr. Erdoğan Yıldırım, sadece seçimlerde değil her zaman vatandaşlarla bir araya geliyor. Her fırsatta il ve ilçelerde ziyaretler gerçekleştirerek vatandaşlarımızın, esnaflarımızın talep ve sorunlarını dinliyor. Genç, çalışkan adayımız Dr. Erdoğan Yıldırım’a teşekkür ediyoruz” diyerek görüşlerini ifade ettiler.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.