1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. Kadın girişimciler sertifikalarını almaya hazırlanıyor
Kadın girişimciler sertifikalarını almaya hazırlanıyor

Kadın girişimciler sertifikalarını almaya hazırlanıyor

Karslı kadın girişimciler sertifikalarını almaya hazırlanıyor

A+A-

Türkiye genelinde kadın girişimciler yetiştirmek üzere yola çıkan Fikrim Geleceğim Projesi kapsamında Karslı 30 kadın girişimci adayı, 46 saatlik ücretsiz girişimcilik eğitimini başarıyla tamamladı.

Kendi girişimlerini kurmak üzere gün sayan adaylar, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) ve Boğaziçi Üniversitesi Yaşamboyu Eğitim Merkezi (BÜYEM) onaylı sertifikalarını 7 Kasım 2017 tarihinde Cheltikov Hotel'de düzenlenecek bir törenle almaya hazırlanıyor.

Sertifika törenine, TOBB Kars Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Canan Özgünlü Yeşilyurt, KOSGEB Kars Müdürü Lütfullah Aktaş, Boğaziçi Üniversitesi Yaşam Boyu Eğitim Merkezi Koordinatörü M. Alişan Kuloğlu ve Kapsayıcı Büyüme Derneği Başkanı Kadir Kılıçparlar başta olmak üzere çok sayıda isim katılacak.

Bugüne kadar İzmir, Gaziantep, Kastamonu, Adana, Çanakkale, Konya ve Kars'ta hayata geçen Fikrim Geleceğim projesi, ekonomik büyümede aktif rol almak isteyen, girişimcilik yetenekleri doğrultusunda yeni işler yaratıp bu işleri geliştirme potansiyeli bulunan ve ortaya sürdürülebilir bir iş modeli koyabilen kadın girişimci adaylarını desteklemeyi amaçlıyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.