1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kaderine Terk Edildi
Kaderine Terk Edildi

Kaderine Terk Edildi

Eski hastane binası Sağlık Bakanı’na neden anlatılmadı?

A+A-

Kaderine terk edilen Kars eski Devlet Hastanesi binasının akıbeti Sağlık Bakanına niçin iletilmedi diye dert yanan vatandaşlar, yetkililerden bu eski binanın semt polikliniği olarak hizmet vermesini istediler.

 

Karslı Hakkı Özanlı, “Ne kadar enteresan bir olay ki, eski Devlet Hastanesi binası kendi kaderine terk edilmiş. Bizler Karslı vatandaşlar olarak, eski hastane binasının akıbeti ne olacak diye merak ediyoruz.” dedi.

 

YENİ YAPILAN DİŞ POLİKLİNİGİ GİBİ YAPILMALI

 

Bu binanın da geçtiğimiz aylarda hizmete sokulan Ağız ve Diş Sağlığı Semt Polikliniği gibi bir poliklinik olarak, değerlendirilmesi gerektiğini de vurgulayan Özanlı, “Yeni yaptırılan semt polikliniği çok güzel ama bir eksiği var oda park sorunudur. Gidildiğinde vatandaşların araçlarını park edebilecekleri oto park alanı bile yok. Eski Hastane binasının semt polikliniği olmasını istiyoruz. Şuan ki mevcut Devlet Hastanesi uzak ve bazı vatandaşlar dolmuş parası dahi bulamıyorlar. En azından eski binanın modern bir görünüme kavuşturularak Kars halkına hizmet vermelidir.” diye konuştu.

 

SAĞLIK BAKANINA NEDEN ANLATILMADI

 

Özanlı ayrıca, “Şehrimize Sağlık Bakanı Recep Akdağ geldi. Neden eski Hastane binası yetkililer tarafından kendisine söylenmedi? Çok merak ediyorum. Bu sorunun çözülmesini ancak ilimize gelen bakanımıza gösterilmiş olsaydı o binada orada kaderine terk edilmemiş olurdu ve Karslıların hizmetine beklide gerçek anlamıyla kazandırılmış olabilirdi.” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.