1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. İşyerimi Yeniliyorum Kredisi
İşyerimi Yeniliyorum Kredisi

İşyerimi Yeniliyorum Kredisi

Kars Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanı Adem Burulday, Halk Bankası tarafından; KOBİ’ler ile esnaf ve sanatkarların iş yerlerinin tadilatı ve dekorasyonu için “İşyerimi Yeniliyorum Kredisi” uygulamaya konulduğunu söyledi.

A+A-

Burulday ; “Söz konusu kredi; tadilat işleri, tadilat amaçlı inşaat, onarım ve boya badana, su ve elektrik tesisatı, enerji verimliliğine dönük yalıtım ve izolasyon, kapı, pencere, döşeme ve çatı yenileme, doğalgaz dönüşümü harcamalarını; dekorasyon işleri ise her türlü mobilya, teçhizat ve tefrişat harcamaları ile tezgah, reyon, stand, vitrin gibi mahaller ile reklam panolarına yönelik harcamaları içermektedir. Kredi; KOBİ’ler ve serbest meslek mensuplarına 5 bin TL ve üzeri tadilat ve dekorasyon harcamaları için kullandırılmakta ve yüzde 0,75’ten başlayan aylık faiz oranı ile azami 6 ay ödemesiz dönem olmak üzere 36 ay vadeye kadar kullandırılmaktadır.” dedi.

 

Burulday daha sonra şunları söyledi:

 

“Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifleri (ESKKK) ortağı işletmeler ise krediyi azami 36 ay vade ve kooperatif kredilerine uygulanan yüzde 6,5 faiz oranıyla kullanabilecektir. ESKKK ortakları için kredi üst limiti kooperatifin şahıs üst limitine göre belirlenirken, ESKKK ortağı olmayan işletmeler krediden 50 bin TL’ye kadar yararlanabileceklerdir. Azami 6 ay ödemesiz döneme sahip kredinin geri ödemeleri aylık ya da 3 aylık eşit taksitlerle yapılabilecektir. Söz konusu kredi paketi ile ilgili detaylı bilgilere Halk Bankası Şubelerinden veya www.halkbank.com.tr adresinden ulaşılabilmektedir.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.