1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. İŞKUR’dan İş Garantisi
İŞKUR’dan İş Garantisi

İŞKUR’dan İş Garantisi

Türkiye İş Kurumu Kars İl Müdürlüğü tarafından istihdam garantili mesleki eğitim kursları ve TYÇP kapsamında programlar düzenlenecek.

A+A-

Karayolları Şube Şefliği, Sarıkamış Belediye Başkanlığı ve Arpaçay Belediye Başkanlığına ait cadde ve sokakların temizliği, altyapı çalışmaları, yol ağaçlandırması gibi hizmetlerde asgari ücretle geçici olarak çalıştırılmak üzere vasıfsız işsizler alınacak.

 

Bu kuruluşların ilanları için başvuru İŞKUR İl Müdürlüğüne 23.08.2010-03.09.2010 tarihleri arası yapılabilecek. Diğer kurum ve kuruluşların ihtiyacına yönelik programlar, yıl içerisinde düzenlenmeye devam edilecek.

 

Ayrıca, İl Müdürlüğü ile Milenyum Bilgisayar Şirketi ortaklığında istihdam garantili olarak en az lise mezunu işsizlere yönelik Bilgisayar Bakım Onarımı mesleğinde kurs düzenlenecek.

 

Bu kurstan yararlanmak isteyen işsiz vatandaşların 26.08.2010 Perşembe akşamına kadar İŞKUR İl Müdürlüğüne başvurmaları gerekiyor.

 

Yine İl Müdürlüğü ile Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren Kafkas Mobilya ortaklığında istihdam garantili olarak en az ilköğretim mezunu işsizlere yönelik Mobilya Montaj İşçiliği mesleğinde kurs düzenlenecek.

 

Bu kurstan yararlanmak isteyen işsiz vatandaşların 26.08.2010 Perşembe akşamına kadar İŞKUR İl Müdürlüğüne başvurmaları gerek.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.