1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. İşadamı Hacı Yakup Demir, Kur’an Kursu öğrencilerine iftar verdi
İşadamı Hacı Yakup Demir, Kur’an Kursu öğrencilerine iftar verdi

İşadamı Hacı Yakup Demir, Kur’an Kursu öğrencilerine iftar verdi

Karslı hayırsever işadamı Karabağ Hotel sahibi Hacı Yakup Demir, her yıl olduğu gibi bu yılda Kur'an Kursu öğrencilerine iftar yemeği verdi.

A+A-

ERCÜMENT DAŞDELEN - KARS MEDYASI

Karabağ Hotelin restoranında ki iftar yemeğine hayırsever İşadamı Hacı Yakup Demir’in yanı sıra, Kur’an Kursu öğreticileri ve Müftülüğe bağlı Yatılı Kur’an Kursu öğrencileri katıldı.

Her yıl geleneksel olarak öğrencilere iftar yemeği veren işadamı Hacı Yakup Demir, 11 ayın sultanı Ramazan’ı şerifin İslam Alemine hayırlı ve mübarek olması dileklerinde bulundu.

Amaçlarının birlik beraberlik olduğunu ifade eden Hacı Yakup Demir, dünyanın neresinde olursa olsun, birlik ve beraberlik içinde herkesin kardeşçe yaşamasını temenni ederek, bu tür iftar yemeklerinin ve yardımlarının devam edeceğini söyledi.

İşadamı Hacı Yakup Demir, merkez üssü Kahramanmaraş olan, 11 ilde hissedilen 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremler ve yaşanan sel baskınlarında hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara da acil şifalar diledi.

Kur’an-ı Kerim tilaveti ve ezanın okunmasıyla oruçlar açıldı.

İşadamı Yakup Demir, iftar sonrası öğrencilerle tek tek ilgilenerek sohbet etti.

Kur’an Kursu öğrencileri ve öğreticileri de hayırsever işadamı Hacı Yakup Demir’e anlamlı iftar yemeğinden dolayı teşekkür ettiler.

Kars İl Müftüsü ve Türkiye Diyanet Vakfı Kars Şube Başkanı Hamza Bayram'ın, katkılarından dolayı işadamı Hacı Yakup Demir’e gönderdiği teşekkür belgesi ve Diyanet işleri Başkanlığı yayınları teslim edildi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.