1. HABERLER

  2. SPOR

  3. İş adamı Ali Rıza Hoşgönüllü, Kars36 Spor’u tebrik etti
İş adamı Ali Rıza Hoşgönüllü, Kars36 Spor’u tebrik etti

İş adamı Ali Rıza Hoşgönüllü, Kars36 Spor’u tebrik etti

Oruçoğulları Petrol ve İnşaat Şirketi sahibi hayırsever İş adamı Ali Rıza Hoşgönüllü, Bölgesel Amatör Lig (BAL) karşılaşmasında 11’nci haftada kendi saha ve seyircisi önünde konuk ettiği Torul Belediyespor’u 3-0 mağlup eden Kars36 Spor’u tebrik etti.

A+A-

CEM DAŞDELEN

Maç sonrası Kars36 Spor taraftar derneği Harbiler, Oruçoğulları Petrol ve İnşaat Şirketi sahibi hayırsever İş adamı Ali Rıza Hoşgönüllü’yü ziyaret ederek, galibiyeti kendisine armağan ettiler.  
Kars36 Spor taraftar derneği Başkanı Menduh Demir, yaptığı açıklamada, “Öncelikle bu galibiyetimizi her zaman arkamızda duran ve deplasman giderlerimizi karşılayarak Gençlerimizi sevindiren Oruçoğlu Petrol Sahibi Ali Rıza Hoşgönüllü beye armağan ediyoruz.. Böyle sağ duyulu insanlarımız olduğu sürece Karsspor her zaman ileri gidecektir. Bizler her zaman iyi günde kötü günde bu takımın yanındayız. Herkes şunu bilmelidir ki taraftardan üstün kimse yoktur” dedi.
Her şey için teşekkür eden İş adamı Ali Rıza Hoşgönüllü de, “Kars 36 Spora yağmur çamur Kar kış demeden yüreğini gönlünü sevdasını adamış hepsi tertemiz bir sevda ile kendi şehrinin takımına gönül vermiş Taraftarımıza bizde söz veriyoruz maddi ve manevi her zaman yanınızda olacağız. Takımımızı bekleyen bu uzun, zorlu yolun sonunda, sizlerin eşsiz desteği ve inancıyla hep birlikte omuz omuza nice zaferler yaşayacağımıza inancımız tam! Teşekkürler 36 Kars sporun mert yürekli taraftarlarına” diye konuştu.

a-082.jpgb-067.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.