1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. İl Koordinasyon Kurulu Toplandı
İl Koordinasyon Kurulu Toplandı

İl Koordinasyon Kurulu Toplandı

2010 yılının son İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı, Kars Valiliği Gazi Salonu’nda Vali Ahmet Kara başkanlığında yapıldı. Vali Kara, idarenin; eldeki imkanları kullanma sanatı olduğunu söyledi.

A+A-

Vali Ahmet Kara, kurumlararası uyumdan duyduğu memnuniyetini belirterek, “Yatırımların planlanması, koordinasyonu, izlenmesi, meydana gelen darboğazların tespiti ve bunların nasıl aşılacağı konularına ağırlık veriyoruz. İlimizde eksiklikler ve aksaklıklarımız olmasına rağmen bütün dairelerimizin üzerlerine düşen sorumlulukları imkanları ölçüsünde yerine getirmeye çalıştıklarını memnuniyetle takip ediyoruz. İdare, eldeki imkanları kullanma sanatıdır. Bu nedenle bazen imkanlarımız yetersiz olabildiği için aksaklıklar yaşanabiliyor. Ama önemli olan eldeki imkanları en iyi şekilde kullanarak en iyi işleri yapmaktır. Her şeyden önemlisi de ihmalin olmamasıdır. Bunu da memnuniyetle söylüyorum ki hizmetlerinde ihmali olan hiçbir kurumumuz da yoktur.” dedi.

 

Kurumlar arasında son derece güzel bir uyum olduğunu vurgulayan Vali Kara, “Ayrıca, Kars asayiş ve güvenlik yönünden de son derece huzurlu bir ildir. Bu nedenle birbirleri ile cebelleşen hiç bir kurum yoktur” diye konuştu.

 

Kars Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, Kafkas Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abamüslüm Güven de yatırımlar, çalışmalar ve bitirilen işler konusunda sunum yaptılar.

 

Kaymamaklar, İlçe ve Belde belediye başkanları ve daire amirleri de kurumlarıyla ilgili çalışmaları dile getirdiler.

 

Vali Kara’nın başkanlığındaki toplantıya; Vali yardımcısı Muhammet Lütfü Kotan, Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, Kafkas Üniversitesi Rektörü Abamüslüm Güven, İl Planlama ve Koordinasyon Müdürü Ergin Söylemez, ilçe Kaymakamları ve belediye başkanları ile daire müdürleri katıldı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.