1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. İki Karslı'ya helal olsun...
İki Karslıya helal olsun...

İki Karslı'ya helal olsun...

Altı il ve Kars’taki SHÇEK çocuk yetiştirme yurdu için yardım balosu düzenlendi. İsminin açıklanmasını istemeyen iki gönüllü Kars için 75 bin Tl bağışta bulundu.

A+A-

Çocuk Esirgeme Kurumu'na bağlı yuva ve yetiştirme yurtlarındaki çocukların yaşam koşullarını iyileştirme amacıyla kurulan Minik Kalplerle El Ele Derneği (Mika-Der) ikinci yardım balosunu önceki gece Çırağan Sarayı'nda gerçekleştirdi.

 

Dernek Başkanı Nesrin Ercan'ın ev sahipliği yaptığı, Saba Tümer tarafından sunulan geceye Rahmi Koç, Vedat Aşçıoğlu, Ali Ağaoğlu gibi ünlü işadamları ile Sema Doğan, Ender Mermerci, Heves Ekinci ve Aslı Üstünkaya'nın da yer aldığı cemiyet hayatının tanınmış isimleri katıldı.

 

Davetiye satışından elde edilecek gelirin Rize'deki çocuk yetiştirme yurtları ve yuvalarını iyileştirmek amacıyla kullanılacağı gecede yaklaşık 500 yüz seçkin davetli yer aldı.

 

Baloda 6 il, bağış için açık artırmaya çıkarıldı.

 

Artvin Erkek Yetiştirme Yurdu, Bingöl, Zonguldak, Van, Ağrı ve Kars illerindeki SHÇEK'e bağlı çocuk yetiştirme yurtları için toplam 450 bin TL bağış toplandı.

 

1 adet engelli aracı için 50 bin TL'nin yanı sıra katılan davetlilerin 100 bin TL'lik yardımlarıyla toplam bağış miktarı 600 bin TL'yi buldu.

 

BEŞİKTAŞ Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören'in eşi Revna Demirören, Ağrı'da yapılacak yurt için 25 bin TL bağış yaptı.

 

EN BÜYÜK BAĞIŞ İKİ KARSLI’DAN

 

6 ildeki yurtlar için yapılan açık artırmada Kars için adını açıklamak istemeyen iki gönüllü tarafından toplam 75 bin, Bingöl için İpek Yücel 50 bin, Cengiz Çetinkaya 25 bin, Zonguldak için işadamı Ali Ağaoğlu'nun kızı Sena Ağaoğlu 75 bin, Van için Emine Kamışlı, Cengiz Çetinkaya ve geceye katılamayan Özcan Sabancı 25'er bin, Ağrı için Ömer Tevelli 25 bin, Emre Bahçevan 50 bin ve Ender Mermerci 25 bin lira bağışta bulundu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.