1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. İhmalkarlık ve kırılan kol
İhmalkarlık ve kırılan kol

İhmalkarlık ve kırılan kol

Doğalgaz çalışmalarında kazılan ; fakat kapatılmayıp, hiçbir uyarıcı levhanın da konulmadığı kuyuya düşen kadının kolu kırıldı. Kadın acılar içinde kıvrandı, çevredekiler isyan etti. Olay nerede mi yaşandı. Tabii ki Kazımpaşa Caddesi’nde.

A+A-

Kars’ta ticaretin kalbinin attığı Kazımpaşa Caddesi’nde yapılan doğalgaz çalışmalarında eşi ile birlikte kaldırımda yürüyen Nargül Baydili isimli kadın, kazılan yerlerden geçmek isterken çukura düştü. Baydili'yi eşi vatandaşların yardımı ile çukurdan çıkardı.

 

Hiçbir uyarı levhası olmadan çalışma yapıldığını söyleyen Nargül Baydili, tepki gösterdi. Kolu kırılan ve acı çeken Baydili, "Böyle çalışma olur mu? Türkiye'nin neresinde görülmüş tedbir almadan vatandaşın can güvenliğini sağlamadan çalışma yapmak. Ya kolum değil Allah korusun başka bir şey olsaydı sorumlusu kim olacaktı" diyerek tepkini dile getirdi.

 

Baydili'ye olay yerine gelen polis ekipleri yardımcı oldu. Bir işyerinden alınan sandalyeye oturarak ambulans bekleyen Baydili'yi polisler teselli etti. Ambulansın bile uyarıcı levha olmadığından yanlış yere girmesi vatandaşlar arasında tepkiye neden oldu.

 

Ambulans tekrar caddenin diğer tarafına gelerek, kolu kırılan Nargül Baydili'ye müdahale etti. Baydili, sedye yerine tekerlekli sandalye ile polis ve vatandaşların yardımıyla ambulansa götürüldü.

 

Ambulans ile Kars Devlet Hastanesi'ne sevk edilen Nargül Baydili'nin kolunun kırıldığı ayağında ise ezikler olduğu belirlendi. Baydili'nin düşmeden dolayı vücudunun çeşitli yerlerinde de çürükler oluştuğu belirtildi.

 

Doğalgaz çukuruna düşen Nargül Baydili'nin yakınlarının doğalgaz firmasından şikayetçi olduğu kaydedildi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.