1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. İHA hedeflerini belirledi
İHA hedeflerini belirledi

İHA hedeflerini belirledi

İhlas Haber Ajansı (İHA) Genel Koordinatörü Tomas Bonifield, Haberlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı İsmail Ballı ile birlikte Erzurum Bölge Müdürlüğü çalışanlarıyla bölge değerlendirme toplantısında bir araya geldi.

A+A-

İHA Erzurum Bölge Müdürü Ayhan Türkez, muhabir Ahmet Akbuğa, Erzincan muhabiri Coşkun Menek Kars muhabiri Işık Çapanoğlu, Ardahan Muhabiri Olgun Yıldız ve Bayburt muhabiri Yaşar Yıldız’ın hazır bulunduğu toplantıda 2011 yılı hedeflerini belirledi.

 

Erzurum Bölgesi'nin başarılı bölgelerden biri olduğunu belirten Genel Koordinatör Tomas Bonifıeld, "Çok iyi bir ekip çalışması yapıyorsunuz. Bölge Müdürümüz başta olmak üzere, bütün bölge çalışanlarımıza teşekkür ediyorum. Bu performansınızı sizden önümüzdeki yıllarda da bekliyoruz" dedi.

 

Toplantının sonrası kentteki tarihi ve turistik yerleri gezen Tomas Bonifield ve İsmail Ballı, bölge çalışanlarıyla birlikte iftar yemeği yedi. Bonifield, daha sonra Doğu Anadolu Gazeteciler Cemiyeti’ni (DAGC) ziyaret etti.

 

İHA'nın çalışmaları hakkında bilgi veren Bonifield, son bir yılda önemli atılımlar yaptıklarını, bu doğrultuda uluslararası alanda daha büyük başarılar hedeflediklerini söyledi. Reuters, AP ve EBU medya kuruluşlarının temsilciliklerinin bulunduğu Washington, Londra, Berlin ve Hartum'da açtıkları ofislerin İHA'nın yurt dışı faaliyetlerine küresel bir boyut kazandırdığını ifade eden Bonifield, 2009’da başlattıkları atılımları 2010’da da sürdüreceklerini, bu yıl içinde Fransa'nın başkenti Paris'e büro açmayı hedeflediklerini söyledi.

 

Canlı yayın hizmeti veren dünyanın en büyük 4 kuruluşundan birinin İHA olduğunu dile getiren Bonifield "Reuters, AP, EBU ile birlikte dünyada canlı yayın hizmeti veren en büyük 4 kuruluştan biri de İHA'dır. Kuruluşları yüzyıldan fazla olan dünya markaları ile yaptığımız rekabette elde edilen başarıyı daha da ilerilere taşıyacağız. Bu da çalışanlarımızla başarılıyor” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.