1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Hüseyin Bedel Karsspor'da
Hüseyin Bedel Karssporda

Hüseyin Bedel Karsspor'da

Spor Toto 3. Lig, 3. grup takımlarından Karsspor hafta sonu kendi evinde oynayacağı Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor karşılaşması hazırlıklarını alt yapı antrenörü Hüseyin Bedel nezaretinde sürdürüyor.

A+A-

Karsspor Teknik Direktörü Haluk Seçkin’in istifa etmesiyle boşalan teknik direktörlük görevine geçici olarak getirilen Hüseyin Bedel, hafta sonu misafir edecekleri Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasından galip ayrılacaklarını söyledi.

 

Karsspor antrenörü Hüseyin Bedel; “Karsspor çok iyi oynadığı karşılaşmalardan bir türlü puanla ayrılmadı. Bu gidişe dur demenin zamanı geldi. Rakimizde son günlerde kötü günler yaşıyor. Ama bizi kendi durumumuz ilgilendiriyor. Biz hafta sonu oynayacağımız karşılaşmadan 3 puan alarak yolumuza devam etmek istiyoruz” dedi.

 

HARMANKAYA SPORCULARA PAKLAVA İKRAM ETTİ

 

AK Parti Belediye Meclis Üyesi ve 23. dönem Kars Milletvekili adayı Yargıç Harmankaya, Atatürk Stadı’na gelerek Karssporlu futbolculara baklava ikram etti.

 

Karsspor hakkında antrenör Hüseyin Bedel’den bilgiler alan Harmankaya, çalışmayı bir süre izledi.

AK Parti Belediye Meclis üyesi Yargıç Harmankaya; Karsspor’un iyi bir takım olduğunu ve herkesin bu takıma sahip çıkması gerektiğini vurguladı.

 

Harmankaya; “Karsspor şehrin adını taşıyan bir takım. Bu takımın başarılı olması için herkesin elini taşın altına sokması gerekiyor. Karsspor ligden düşmesi kimseye bir şey kazandırmaz. Ama Kars’a çok şey kaybeder. Bunun için takıma sahip çıkarak layık olduğu yere el birliği taşımalıyız” diye konuştu.

 

Bir süre sporcularla da sohbet eden Yargıç Harmankaya, futbolculardan hafta sonu oynanacak karşılaşamadan galibiyet sözü aldı.

 

Haftasonu kendi evinde Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor karşılaşacak olan Karsspor’da Volkan Zaman kart cezalısı olduğu için yer alamayacak.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.