1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Hiçbir iş yapmadan maaş alan yandaşlar bütçeye yüktür
Hiçbir iş yapmadan maaş alan yandaşlar bütçeye yüktür

Hiçbir iş yapmadan maaş alan yandaşlar bütçeye yüktür

Birleşik Kamu İs Konfederasyonu Kars İl Başkanı Ersin Özbey, Genel Başkanları Mehmet Balık’ın basın açıklamasını Kars kamuoyu ile paylaştı.

A+A-

Özbey, Kamu emekçilerinin değil hiçbir iş yapmadan maaş alan yandaşların bütçeye yük olduğuna dikkat çekilen açıklamada şu ifadelerin yer aldığını söyledi: Sağlık çalışanlarının uzun süredir beklediği özlük haklarında düzenleme öngören kanun teklifi, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda, “terör” “keyfi suçlama” ve “doktorlara yeni ceza” tartışmaları eşliğinde kabul edildi.

AKP Milletvekili Uğur Aydemir, komisyon kararları sonrasında memur maaşları bütçeye yük ifadeleri medyada tepkiye sebep oldu.

Sayın Aydemir’e buradan belirtmek isteriz ki ulaşabildikleri her yerden maaş alan yandaşlar, görevleri sadece başkalarının emirleri doğrultusunda el kaldırmak olanlar, beşli çeteye peşkeş çekilen kamu ihaleleri, birilerini zengin etmek adına ülkenin yararına olmayan projeler bütçeye yüktür.

Ülkesi için çalışan kamu emekçileri emeklerinin karşılıklarını bile alamadığı, TÜİK oyunları ile haklarının gasp edildiği bu süreçte verdikleri üç kuruş maaş bütçeye yük değil devletin en öncelikli harcama kalemidir.”

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.