1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. “Hepsi 36” ikinci oldu
“Hepsi 36” ikinci oldu

“Hepsi 36” ikinci oldu

Kocaeli’nin Gebze İlçesi’nde Polin AŞ’nin düzenlediği geleneksel futbol turnuvasında “Hepsi 36” olarak bilinen Kafkas Kartalları bu yıl ikinci oldu.

A+A-

Gebze’de kurulan “Hepsi 36” olarak bilinen, Karslı gençlerden oluşan Kafkas Kartalları, 6 takım içinde 2 sıraya yerleşti. 2.’lik kupasını alan Kafkas Kartalları bir sonraki turnuvada 1. olmayı hedefliyor.

 

Takımın kurucusu ve kaptanı Vedat Aydemir, “Bu kadroyla ilk turnuvamız oldu. İlk kez katılmamıza rağmen çok güzel bir futbol sergiledik. Takım arkadaşlarım gerçekten ellerinden geleni yaptılar. Nasipte ikinci olmak varmış. Sponsorlarımıza ve bizleri destekleyenlere, bu organizasyonda emeği geçen Polin AŞ yetkililerine teşekkür ederim.” diye konuştu.

 

TALİHSİZLİKLER OLDU

Takımın teknik direktörü Nevzet Şeker ise, “2. olmamızın sebepleri şunlar: Yarı final maçında kalecimiz sakatlanarak sağ elinde çatlak oldu. Bir oyuncumuzun da kırmızı kart görmesi bizi olumsuz etkiledi. Eğer ki bu talihsizlikler olmasaydı birinci olur, kupamızı alırdık. Ama sağlık olsun ikinci olduk ve kupamızı aldık. Tüm arkadaşlara başarılar dilerim.” dedi.

 

Forvet oyuncusu Muhittin Akbaba da, “Birçok güzel maçlara imzamızı attık. Takım arkadaşlarımı kutlarım. Gerçekten güzel maç oldu. Kalecimiz sakatlık geçirmeseydi bu skor farklı olurdu. Bizleri bir araya getirip büyük emek sarf eden Vedat kardeşime de teşekkür ederim. Turnuvada emeği geçen herkese teşekkürler.” şeklinde konuştu.

 

Polin AŞ Genel Müdür yardımcısı Başar Pakiş, kazanan takımlara kupalarını vererek, bundan sonraki turnuvalarda başarılar diledi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.