1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Halk Eğitim’den Futbol Kursu
Halk Eğitim’den Futbol Kursu

Halk Eğitim’den Futbol Kursu

Kağızman Halk Eğitim Merkezi kurs etkinliklerine futbol kurslarını da ekledi.Kurslarının önümüzdeki aylarda ihtiyaca göre daha fazla yere de açılabileceği ifade edildi.

A+A-

Öğrencilerin boş zamanlarının değerlendirmesi, sosyal aktivitelere katılması ve günlerini daha eğlenceli geçirmesi amacıyla Kağızman Halk Eğitim Merkezi futbol kursları açtı. 

Kağızman Halk Eğitim Merkezi’nde öğrencilere açılan. Bilgisayar, kursları yanında futbol kurslarının açılması ile öğrenciler boş zamanlarını daha iyi değerlendirme imkânı bulmuş oluyorlar. 

Bu kurslar, Merkezde bulunan tüm İlk Öğretim Okullarından 40 öğrencinin katılımıyla başladı. Öğrencilerin rahat bir ortanda futbol oynamaları için Lider Halı Saha ücretsiz yer temin etti. İstanbul Ece Petrolün Sahibi Okan Ece ise tüm kursa katılan öğrencilere Eşortmen gönderdi. Gönderilen Eşortmenler bugün Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Harun Yüce ve Müdür Yardımcısı Fikret Turan Eşliğinde öğrencilere dağıtıldı 24 Ocak tarihinde başlayan kurslar, 1.Nisan tarihine kadar devam edecek. Futbol kurslarına 13-15 yaş grubunda erkek öğrenciler haftada iki gün olarak devam ediyorlar. Yetkililer bu kursların istenildiği halde yıl boyunca da devam ettirilebileceğini ifade ettiler.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.