1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Gürbüz Çapan, Kılıçdaroğlu İçin Kars’ta…
Gürbüz Çapan, Kılıçdaroğlu İçin Kars’ta…

Gürbüz Çapan, Kılıçdaroğlu İçin Kars’ta…

​​​​​​​Esenyurt kurucu Belediye Başkanı Gürbüz Çapan, Kemal Kılıçdaroğlu’na destek için Kars’a geldi.

A+A-

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 13. Cumhurbaşkanı adayı olarak açıklamasının ardından Kars’a gelen Gürbüz Çapan, bir dizi temas ve ziyaretlerde bulundu.

Kars’ta toplumun her kesimi ile birlik ve beraberliği sağlayarak, el ele, omuz omuza yürüyerek Millet İttifakının adayı, Türkiye’nin 13. Cumhurbaşkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na destek için Kars’a geldiğini ifade eden Çapan, Cumhuriyet kuran Kars’ta, Cumhuriyetimizin ikinci yüz yılında, Cumhuriyetimizi demokrasi ile taçlandıracağız, dedi.

KARS’TA HALİL İBRAHİM SOFRASI’NI KURUYORUZ

Hakkın, hukukun, adaletin hakim kılındığı bir Türkiye ; kültürel mirasıyla, turizmiyle, hayvancılığıyla, sanayisiyle, üniversitesiyle kalkınmış, işsizliğin olmadığı, hiç bir çocuğun yatağa aç girmediği bir Kars inşa etmenin mümkün olduğunu ifade eden Çapan : “Millet İttifakı’nın adayı, Türkiye Cumhuriyeti’nin 13. Cumhurbaşkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na Karslı hemşerilerimden destek istiyorum” dedi.

CUMHURİYET MEŞALESİNİ KARS’TAN YAKDIK

Kırgınlıkların, kızgınlıkların bir kenara bırakılıp ; ortak irade ile hareket edilmesi gerektiğinin altını çizen Gürbüz Çapan ; “Kars özelinde başlayıp Türkiye geneline sirayet edecek birlik ve beraberlik ruhu ile demokrasi yürüyüşümüzde tüm hemşehrilerimizi el ele omuz omuza olmaya davet ediyorum” diye konuştu.

bbbb-003.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.