1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Güncel Sorunlar ve Çözüm Önerileri
Güncel Sorunlar ve Çözüm Önerileri

Güncel Sorunlar ve Çözüm Önerileri

Yerel Yönetimlerde Güncel Sorunlar ve Çözüm Önerileri Paneli...

A+A-

Kars Kafkas Üniversitesi (KAÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ile Sarıkamış Meslek Yüksekokulu tarafından “Yerel Yönetimlerde Güncel Sorunlar ve Çözüm Önerileri” konulu panel düzenlendi.

Üniversitemiz Tıp Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleştirilen programa, Kars Belediye Başkan Yardımcısı Yakup Yıldız, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Mukaddes Yeşilkaya, Sarıkamış Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Yüksel Koçak, Yurt-Kur Müdürü Orhan Pehlivan, akademik ve idari personelin yanı sıra öğrencilerimiz katıldılar.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından panel, Selçuk Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Akif  Çukurçayır’ın açılış konuşması ile başladı. Ardından panelistler Prof. Dr. Hüseyin Özgür (Pamukkale Üniversitesi), Prof. Dr. N.Talat Arslan (Cumhuriyet Üniversitesi)  ve Prof. Dr. Yakup Bulut’un (Mustafa Kemal Üniversitesi) sunumlarıyla panele geçildi.

Panel, Prof. Dr. Akif Çukurçayır’a Kars Belediye Başkan Yardımcısı Yakup Yıldız, Prof. Dr. Hüseyin Özgür’e Sarıkamış Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Yüksel Koçak, Prof. Dr. N.Talat Arslan’a Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Selçuk Aydın ve Prof. Dr. Yakup Bulut’a Sarıkamış Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Yüksel Koçak’ın hediye takdim etmelerinin ardından sona erdi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.