1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Gelecek yıla kaldı
Gelecek yıla kaldı

Gelecek yıla kaldı

Ardahan ile Kars arasında yapımı 2 yıldır süren bölünmüş yol çalışması gelecek yıla kaldı.

A+A-

Ardahan-Kars arasında yüklenici firma tarafından bu yıl bitirilmesi planlanan duble yol çalışmaları olumsuz hava şartları gerekçe gösterilerek gelecek yıla bırakıldı. Sürücüler, Ardahan-Kars arasında 1 saatlik mesafenin 2 buçuk saatte alındığı yolda, kışın yol kapanmalarının yanında, yolun kendileri için daha fazla tehlike arz edeceğini bildirdi.

 

Ardahan-Kars arasındaki bölünmüş yol çalışmalarının bu yıl bitirilmesinin hedeflendiğini, ancak havaların soğumasıyla birlikte çalışmanın durdurulduğunu açıklayan Vali Mustafa Tekmen ise, gelecek yıl yol yapım çalışmasına başlanacağını kaydetti. Yol yapımı için devletin her türlü imkanı sağladığını ve ödenek sorunu bulunmadığını anlatan Vali Tekmen, sürücülerin bu konuda kendisine dert yandığını, ancak olumsuz hava şartları dolayısıyla yolun bu yıl bitirilmesinin mümkün olmadığının altını çizdi.

 

Ardahan sınırından Nebioğlu köyüne kadar olan 6,5 kilometrelik yolun asfalt öncesi 1.malzemenin tamamen serileceği ve böylece stabilizenin kullanabilir duruma getireceği sözünü Bölge Müdürü'nden aldığını dile getiren Vali Tekmen, 2011'de sürücülerin duble yolu rahatlıkla kullanabileceğini vurguladı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.