1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Gedikli AK Parti’yi ziyaret etti
Gedikli AK Parti’yi ziyaret etti

Gedikli AK Parti’yi ziyaret etti

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Bülent Gedikli, “Biz Türkiye olarak her zaman adaletten ve insan haklarından yana tavır koyuyoruz. Nerede bir masum kanı dökülüyorsa ilk açıklama Türkiye’den geliyor” dedi.

A+A-

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ ile Kars’a gelen Gedikli, AK Parti il başkanlığını ziyaret etti. İl Başkanı Ensar Erdoğdu ve partililer tarafından karşılanan Gedikli, burada yaptığı konuşmada, siyaseti halkla beraber yaptıklarını, temel anlayışlarının bu olduğunu vurguladı. AK Parti ile herkesin siyaset yapmaya başladığına dikkati çeken Gedikli, “Eskiden sadece elitler, belli kesimler yapıyordu siyaseti. Siyaset elitlerin işi olmaktan çıktı. Bizatihi halkın kendi içinde olduğu bir iş haline geldi. Bu çok önemli bir şey” dedi.

“ZULÜMLE ABAT OLUNMAZ”

Gedikli, kendileri ülkede istikrar sağlamaya çalışırken, birilerinin ise suyu bulandırmak için uğraştığını dile getirerek, şöyle devam etti:

“Bu istikrarı bozmaya çalışanlar var. Dönen çarklara çomak sokmaya çalışanlar var. Ama eminim siz bunların kim olduğunu gayet iyi biliyorsunuz. AK Parti Türkiye’de birlik ve beraberliğin sigortası. Milletimiz de bu nedenle bu desteği bize her zaman verdi. Üç dönem üst üste oylarını artırarak bir parti, hiçbir zaman iktidar olmadı. Türkiye artık içeride istikrarı dışarıda da itibarı sağlanmış bir ülke. Türkiye’nin pasaportu çok kıymetli hale geldi.”

Birlik ve beraberliğin her zaman korunması gerektiğini vurgulayan Gedikli, bunun da çalışarak gerçekleştiğini söyledi.

Dünyada kaos ve kiriz ortamı olduğunu hatırlatan Gedikli, şunları kaydetti:

“En başta bu Avrupa’da oraya çıktı. Artık şirketlerin değil, ülkelerin iflas ettiği bir dünya var. Avrupalı liderler buna bir çare bulamadı. Bu da bir ülkede istikrar ve liderin ne kadar önemli olduğunun göstergesi. Avrupa’da karar alma noktasında patinaj yapıyorlar.

Türkiye’nin doğusunda da siyasi krizler var. Suriye’de maalesef bir diktatör rejimi var. Ama bu zihniyet uzun süre devam etmeyecek. Zulümle abat olunmaz. Kendileri de bunun farkındalar. Ama diktatörlük anlayışı her zaman aynı şeyi yapıyor. Biz Türkiye olarak her zaman adaletten ve insan haklarından yana tavır koyuyoruz. Nerede bir masum kanı dökülüyorsa ilk açıklama Türkiye’den geliyor.”

Belli değerlerin arkasında durulmasıyla özellikle Ortadoğu’da Türkiye’ye ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a bir güven olduğunu dile getiren Gedikli, bunun sebebinin adalet, huzur ve barışı savunmak olduğunu ifade etti.

YENİ ANAYASA

Gedikli, yeni anayasa için millete verdikleri sözün arkasında olduklarını belirterek, şunları söyledi:

“Gereken mekanizmaları kurduk ve çalışmalar devam ediyor. Türkiye’nin ihtiyacı olan anayasa neyse inşallah Meclis’te inşa edilecek. Tabii bütün milletçe yapmamız gereken iştir. O yüzden bizim herkesten talebimiz bu konuda söz verenlerin sözlerini hatırlatmalarıdır. Kim bu işten kaytarmaya çalışıyorsa, kim bu işi sulandırıyorsa, onları deşifre etmek gerekir. Biz eğer taşın altına elimizi koymuşsak, onların da sözünde durmaları lazım. Durmuyorsa bunu kamuoyunun bilmesi lazım. Gerekiyorsa seçim sandığında ödemesi lazım.”

Daha sonra Kars Belediyesi’ni ziyaret eden Gedikli, burada Başkan Nevzat Bozkuş’tan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.