1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Fotoğraf Sanatçısı Özgen Beşli, Gaziantep’e davet edildi
Fotoğraf Sanatçısı Özgen Beşli, Gaziantep’e davet edildi

Fotoğraf Sanatçısı Özgen Beşli, Gaziantep’e davet edildi

​​​​​​​Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve Gaziantep İpekyolu Fotoğraf Sanatı Derneği'nin davetlisi olarak Gaziantep'e gidiyor.

A+A-

Gaziantep Büyükşehir Belediyesince 20-22 Eylül 2018 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan "Uluslararası Gastronomi Festivali" kapsamında Dünya Gastronomi Kenti Gaziantep'in Mutfak Kültürü  Fotomaraton Yarışması düzenlenecek.

Yarışmada, fotoğraf kareleriyle anlatılacak Antep’in eşsiz mutfak kültürü, ölümsüzleştirilecek. Birleşmiş Milletler Eğitim, Bilim ve Kültür Örgütü (UNESCO) tarafından Yaratıcı Şehirler Ağı’nda 116 şehir arasında yer alarak adını tüm Dünya’ya duyuran Gaziantep’i şimdiden “Gastroantep” adıyla bu yıl ilki düzenlenecek Uluslararası Gastronomi Festivali’nin heyecanı sardı. Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in öncülüğünde, Gaziantep’i Geliştirme Vakfı (GAGEV) tarafından desteklenen gastronomi festivalinin her anı dolu dolu geçecek. 3 gün boyunca devam edecek festivalle, Antep mutfağının kokusu ve lezzeti şehri saracak. Bu kapsamında, Dünya Gastronomi Kenti Gaziantep'in Mutfak Kültürü Ödüllü Fotomaraton Yarışması’yla halkın gözüyle Antep sofrası fotoğraflanacak, yeniden keşfedilecek.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.