1. HABERLER

  2. TURİZM

  3. Fotoğraf Sanatçısı Murat Kaya'dan bir başarı daha
Fotoğraf Sanatçısı Murat Kaya'dan bir başarı daha

Fotoğraf Sanatçısı Murat Kaya'dan bir başarı daha

Fotoğraf Sanatçısı Murat Kaya, sanatıyla uluslararası bir başarıya daha imza attı...

A+A-

Tacettin DURMUŞ 

Kars’a gönül veren ve Kars’a aşık genç fotoğraf sanatçısı Murat Kaya, Mersin Olba Fotoğraf Derneğinin bu yıl 1’incisini düzenlediği Fiap Patronajlı Korykos Uluslararası Fotoğraf Yarışmasında 7 ödül birden aldı.

Dünyanın dört bir yanından fotoğraf sanatçısının binlerce fotoğrafıyla katıldığı Fiap Patronajlı Korykos Uluslararası Fotoğraf Yarışmasında 7 ödül alarak büyük bir başarıya imza atan Murat Kaya bir kez daha Kars’ı Kars’a ait fotoğraflarla tanıttı.

Genç Fotoğraf Sanatçısı Murat Kaya, yarışmada, 1 Bronz madalya (Club Bronze Medal) (3.lük) ; 1 Mansiyon (Fiap Blue Ribbon) (4.lük) ve 5 sergileme ödülü aldı.

Bu yarışma ile toplamda 42’inci ödülünü alan Sanatçı bu yıl içerisinde ise 15 ödül alarak Kars’ı her yerde temsile etmeğe devam ediyor.

Kazandığım ödüllerin tamamının Kars’ta çekilmiş fotoğraflardan oluştuğunu belirten Kaya: “Dünyanın birçok ülkesinde izlenen bu yarışmada biraz olsun Kars’ı temsil edebildiysem ve Kars’ı biraz olsun güzel manzaralarıyla, doğasıyla ve gelenekleriyle tanıtabildiysem ne mutlu bana dedi. Ayrıca aynı yarışmadan 3 ödül alan çok sevdiğim ve fotoğraf arkadaşım olan Özgen Beşli Abime de devam eden başarılarından dolayı tebrik ederim dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.