1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. “Fedakâr gazete çalışanlarının “Çalışan Gazeteciler Günü”nü içtenlikle kutluyoruz”
“Fedakâr gazete çalışanlarının “Çalışan Gazeteciler Günü”nü içtenlikle kutluyoruz”

“Fedakâr gazete çalışanlarının “Çalışan Gazeteciler Günü”nü içtenlikle kutluyoruz”

Kars Milletvekilleri, 65. hükümet Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ile TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Yunus Kılıç, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle mesaj yayımladı.

A+A-

Ercüment DAŞDELEN

Milletvekilleri Arslan ve Kılıç, mesajında, “İletişim çağında vazgeçilmez bir yere sahip olan gayretli ve fedakâr gazete çalışanlarının “Çalışan Gazeteciler Günü”nü içtenlikle kutluyoruz. Çalışan gazeteciler, demokratik kültürün gelişmesinde ve yerleşmesinde çok kıymetli bir işlevi yerine getirmektedirler” ifadelerini kullandı.
Arslan ve Kılıç’ın mesajı şöyle: “Büyük emekler harcayarak, halkımızı doğru zamanda doğru bilgilendiren emektar gazete çalışanları, her zaman tebriği, takdiri, gerekli ve yeterli desteği hak etmektedirler. Zor zamanlarda önemli roller üstlenen gazete çalışanları, 15 Temmuz hain darbe girişiminde halkımızla beraber hareket edip görevlerinin hakkını vererek birlik ve beraberlik örneği sergilediler. Gazetecilerimizin bu onurlu vatanperver duruşu, tarihe mal olmuş bir iftihar tablosudur. Daima takdirle yâd edilecektir.  Tarafsız ve bağımsız bir şekilde görevlerinifedakârca yapan ve halkımızın duygularına tercüman olan çalışan gazetecilerimizin, daha iyi şartlarda çalışabilmeleri için hepimize görevler düşmektedir. Elbette fedakâr ve emektar gazetecilerimizin her zaman yanında ve destekçileriyiz. Çalışmalarını yakından takip ettiğimiz gazeteci kardeşlerimizin bu güne kadar ortaya koydukları gayretli ve başarılı çalışmalarının devamını yürekten diliyoruz. Toplum için önemli biryere sahip olan güzide basınımızın kıymetli çalışanlarının “Çalışan Gazeteciler Günü” nü tekrar tebrik ediyor, aileleriyle birlikte sağlıklı ve mutlu bir yaşam diliyoruz.”

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.