1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Evet - Hayır Yarışı
Evet - Hayır Yarışı

Evet - Hayır Yarışı

Ak Parti Kars Milletvekili Zeki karabayır, Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş’u da yanına alarak Karslıların yoğun olarak yaşadığı İstanbul’un Esenyurt İlçesi’nde “referanduma evet” çalışması yaptı.

A+A-

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu tarafından karşılanan ve ağırlanan Karabayır ve Bozkuş, Esenyurt’ta yaşayan Karslılardan “Evet” oyu istedi.

 

Esenyurt eski Belediye Başkanı Gürbüz Çapan Kars’ta “referanduma hayır” çalışması yaparken, Karabayır ve Bozkuş’un aynı tarihlerde Esenyurt’a gitmesi dikkat çekti.

 

Milletvekili Karabayır, Kars-Ardahan ve Iğdır’a yapılan yatırımlarla ilgili bilgi verirken, Kars Belediye Başkanı Bozkuş ise, Kars’a yapılacak projelerini sıraladı, büyük desteklerinden dolayı Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’na teşekkür ederek, Kars’a davet etti.

 

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ise ; “Kars’a protokol yolu yaptıracağız. Ayrıca, Esenyurt’ta Ardahan Kültür Evi projemizin temelini hep birlikte atacağız. Sarıkamış’a da yatırım projelerimiz hazırdır. İnşallah kısa süre sonra bu projelerimizi de uygulamaya başlayacağız. Kars'a daha çok gidip geleceğiz. Kars'ın benim için ayrı bir önemi var” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.