1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. Esnaf ve Sanatkara Kredi Kolaylığı
Esnaf ve Sanatkara Kredi Kolaylığı

Esnaf ve Sanatkara Kredi Kolaylığı

Kars Esnaf ve Sanakarlar Odaları Birliği Başkanı Adem Burulday, esnaf ve sanatkarlara düşük faizli kredi kolaylığı getirildiğini söyledi.

A+A-

Esnaf ve sanatkarların düşük faizli kredi kullanabilmesi için Deniz Bank Kars Şubesi ile protokol imzalandı. İmzalanan protokol ile düşük faizli kredi, pos, kredi kartı ve işletme kart tahsislerine ilişkin olarak protokol kapsamında bankanın ilgili servisince kredilendirilmesi uygun görülen esnaf ve sanatkarlara, banka tarafından belirlenen koşullarda ve bankanın cari muvzuat esasları doğrultusunda kolaylık sağlanacak.

 

Konuyla ilgili bilgi veren Burulday, “Aylık taksit ödemeli destek kredisi, kredili mevduat hesabı, spot kredi ve borçlu cari hesap kredisi, pos, kredi kartı ve işletme kredi kartı ile taahüt, mal alımı, bayilik ve diğer konulardaki teminat mektuplarından yararlanabilecekler. İmzalanan protokol kapsamında, kullandırılacak teminat mektuplarına yıllık yüzde 1 komisyon oranı uygulanacak. Aylık taksit ödemeli destek kredisinin faiz oranı yüzde 1,25 olarak belirlenirken, kredinin vadesi ise azami 36 ay olarak belirlendi. Esnaf ve sanatkarlar imzalanan protokol kapsamında, Deniz Bank Kars Şubesinden bilgi alabilecekler” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.