1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Eskişehir'den Kars'a Destek
Eskişehirden Karsa Destek

Eskişehir'den Kars'a Destek

Eskişehir - Karsspor Kardeşlik Projesi...

A+A-

Eskişehirspor Asbaşkanı Karslı Gültekin Güvensoy’un da destekleriyle Eskişehirspor ile Karsspor arasında kardeşlik projesi kapsamında güçlü bir bağ oluşturulacak.

 

Konu ile ilgili görüşlerini aktaran Asbaşkan Gültekin Güvensoy şunları söyledi:

 

“Bildiğiniz gibi Eskişehirspor asbaşkanıyım. Karsspor’un ikinci ligden düşmesi bizleri çok üzmüştür. Geçen dönem ben yetkilileri aradım; futbolcu vermek için ama yönetim olumlu bakmadı. Geçen dönem futbolcuların primlerini vererek yardımcı olmaya çalıştık yine olmadı. Önümüzdeki yıl inşallah elbirliği ile Karsspor’u tekrar ikinci lige çıkaracağız. Bu konuda bütün imkanlarımızı kullanacağız. Eskişehirspor’dan Karsspor’a, maddi manevi ne gerekiyorsa yapacağım. Sarıkamış doğasıyla, florasıyla, bol oksijeniyle sporcularımızın kamp yapacağı bir bölgedir. Geçen yıl Karsspor ve Eskişehirspor hazırlık maçı yapacaktık ama bazı nedenlerden yapılmadı. İnşallah bu sene bu karşılaşmayı yapacağız. Kars için çok güzel olacağı kanısındayım. Geçen yıl kamp çalışmamızı İsviçre’de yaptık. Bu sene Kars Sarıkamış’ta yapma arzusu içindeyiz. Karslılığımla her zaman gurur duydum. Benim çocuklarım 3 yaşındayken Kars’tan ayrıldılar ama her yerde yüksek sesle “Karslı” olduklarını söylerler. Karslılar doğrudur, dürüsttür ve onurludur.”

 

Karsspor ailesi de, Kars’a destek ve yardımlarını esirgemeyecek olan Eskişehirspor Asbaşkanı Gültekin Güvensoy’a teşekkür etti.

 

KARSSPOR’DA ESKİ FUTBOLCULAR OYNAMAYACAK

 

Karsspor yönetimi 2010-2011 sezonunda, kadrosunda geçtiğimiz sezon Karsspor’da görev yapan hiç bir futbolcunun yer almayacağını duyurdu.

 

Kadronun tamamen yenilendiğini ve eskisinden çok daha güçlü bir Karsspor hazırladıklarına değinen yönetim, takım kadrosunda yer alacak futbolcuların Karsspor taraftarına yakışacak kalitede olmasına özen gösterdiklerini açıkladı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.