1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Erol Özaydın 50.Yılını kutladı
Erol Özaydın 50.Yılını kutladı

Erol Özaydın 50.Yılını kutladı

Kars'ın renkli simalarından Gazeteci yazar Erol Özaydın ; arkasında bıraktığı koca elli yılın stresini Bener Restaurant'ta yaptığı gecede hemşehrileriyle Azeri oyunlarını oynayarak attı.

A+A-

Kars Ardahan Iğdırlı hemşehrilerimizin ve okurlarının katıldığı gecede Erol Özaydın gizli bir yönünü tanıtıp, akardiyon çalarak herkesi büyüledi.

 

Azerbaycan Derneği ödül verdi

 

Gecede İstanbul Azerbaycanlılar Derneği Başkanı Erol Göllü; Erol Özaydın'a bir plaket verdi. Plaketi verirken bir konuşma yapan Başkan ErolGöllü; "Erol Özaydın vefakâr, cefakar bir amcamızdı. 50 yıldır hemşehrilerimize hizmet ediyor. Biz dernek olarak bu hizmetlerini taçlandırmak amacıyla plaketi veriyoruz" dedi

 

KAI Vakfı yalnız bırakmadı

 

Erol Özaydın'ın 50.yıl gecesine Kars Ardahan Iğdır Kalkınma Vakfı Başkan Vekili Yılmaz Ulubey, Başkan Yardımcısı Cihangir Güngör, Yönetim kurulu üyelerinden Murat Aytemiz, Mehmet Ali Karadağ, Erol Boy, Necati Gazcı, Veyis Görkem,  AK Parti İstanbul İl Disiplin Kurulu Başkanı Öztürk Oran, İstanbul Azerbaycanlılar Derneği Başkanı Erol Göllü, Engelli Ailelerini Koruma Derneği Onursal Başkanı Mustafa Küpeli, CHP Taşdelen eski İlçe Başkanı Necdet Yılmaz ile  çok sayıda işadamı, sanatçı ve gazeteci katıldı

 

Küpeli Tepki Gösterdi

 

Geceye katılımın az oluşundan dolayı tepkisini dile getiren Erol Özaydının kitaplarını yayına hazırlayan Siyasal Birikim Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve gazeteci yazar Mustafa Küpeli; "Erol Özaydın;  hemşehrilerimizin tanıtımı konusunda büyük çaba göstererek, bedel ödemiş birisidir. Hemşehri potansiyelini bir araya getirmek için çıkardığı fihristleri, tanıtım albümleri, Kars’ın unutulan tarihini gün yüzüne çıkartan kitapları unutulmaz hizmetleri arasındadır. Metropollerde "hemşeri gücü"nü artırmak için çıkarttığı gazetelerle hemşehrilerimize önemli katkıları olmuştur"  dedi.

 

"O koskoca 50 yılını bize verdi ama biz bir gecemizi Erol amcaya vermedik. Bu yakışmadı" diyen Mustafa Küpeli; "Bizlerin memleketimizden ilk göç ettiğimiz yıllarda, yani 50 yıl önce bırakın cep telefonunu evlerde telefon yoktu. Erol amca İstanbul'a yeni gelen Karslıların izini sürerek varoşlarda yaşayanları bularak adreslerin yazıp hemşehrilerimizi buluşturmak için büyük bir gayret içindeydi. Tek gayesi hemşehri sevdası olan ve onca çabasına karşı bu gecedeki ilgisizlik olmamalıydı" diyerek geceye gelmeyenlere sitem etti.

 

Geç saatlere kadar halay çekildi

 

Katılım azdı ama halaylar çoktu. Özaydın'ın gecesinde bütün katılımcılar geç saatlere kadar oyun oynayarak ve halay çekerek gecenin tadını çıkarttılar.

 

Kaynak : Siyasal Birikim / Gürbüz Küpeli

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.